USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під час рибалки на озері зник директор департаменту Луцькради. Пошуки тривають. Оновлено

14 Жовтня 2019 11:11
Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик зник 12 жовтня.

Чоловік разом з друзями рибалив на озері Люб'язь у Любешівському районі.

Був сильний вітер, човен перекинувся.

Трьох людей врятували, двоє з них наразі госпіталізовані, а Олексія не знайшли.

З суботи тривають пошуки. До них залучили і рятувальників, і поліцію, і місцевих мешканців. Вони обшукують територію довкола озера.

Станом на 11 годину 14 жовтня пошукова операція поблизу озера Люб'язь триває. З Луцька вирушили спеціалісти з ехолотом. Також аби прочісувати місцевість їдуть люди з квадрокоптерами. У неділю біля озера працювали кінологи. На жаль, собака не зміг взяти слід зниклого Олексія Веремійчика.

Потрібна допомога усіх, хто мають човни, освітлювальне та водолазне спорядження.
Його дружина Анна теж організувала пошукову операцію та просить усіх помолитися за здоров’я Олексія.
За станом на 15:30 триває пошукова операція. Перевірено водойму, прибережну зону і навколишні території. З повітря їх обстежують трьома квадрокоптерами. Також долучили авіацію.
Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, до поліції надійшло повідомлення вчора по 16 годині від медиків.

У Любешівську ЦРЛ з переохолодженням госпіталізували двох жителів Луцького району та одного жителя Луцька. Чоловіки рибалили на озері Люб'язь і їх човен перевернувся.

Разом з ними на човні був також і 35-річний лучанин, посадовець Луцької міської ради.

Зі слів чоловіків, він поплив до берега за допомогою. Поліцейські одразу ж виїхали на місце події. До розшуку безвісти зниклого були залучений весь особовий склад відділення поліції, кінологи, допомагали місцеві жителі.

Пошуки тривали до ранку й нині до них долучилися рятувальники-водолази.

Слідчі за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «безвісти зниклий».

Станом на 19 годину 13 жовтня, водолази-рятувальники УДСНС області обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна під час безпосередніх занурень на озері Люб’язь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
1 Показати IP 13 Жовтня 2019 12:09
якби ж були на них жилети ........
Волинь Показати IP 13 Жовтня 2019 14:11
А вони, що були без рятувальних жилетів? Це небезпечно. Дивіться, як за кордоном, всі хто виходить на рибалку одягають рятувальні жилети.
7 Показати IP 13 Жовтня 2019 14:34
Але якщо досі сам не дав про себе знати,сталося непоправиме... Співчуваю родині.
ігор Показати IP 14 Жовтня 2019 14:14
прикро звісно, але шо хочу сказати, звичайну людину, нехто б так настирно нешукав (До розшуку безвісти зниклого були залучений весь особовий склад відділення поліції, кінологи)
Лев Показати IP 14 Жовтня 2019 15:10
Мені щиро жаль(((
Тамара Сергіївна Показати IP 14 Жовтня 2019 16:04
Людину шкода, проте простих смертних так не шукають.До речі, історія дивна:якщо дружина була на березі, то невже не бачила, що сталась біда?Вітер в суботу постійно був сильний, чому поїхали на човні?Де жилети?
Друг Показати IP 14 Жовтня 2019 17:05
Олексій якраз і є дуже навіть проста людина. Особовий склад поліції , та їх в Любешові на пальцях можна порахувати після супер реформи. А всі хто його шукають це виключно заслуга його дружини та людей, яким він не байдужий. Ми всі українці завжди шукаємо у всьому негатив, навіть у такий біді, ми розказуємо що є інша сторона медалі, так проживіть ваше життя так, щоб вас хотіли знайти і повернути мільйони. З кожним роком пересвідчуюсь, що ми українці дуже специфічний народ, і таке враження, що ми перейшли рубікон, і система самопожирання один одного вже не зупиниться.
Голова Показати IP 14 Жовтня 2019 19:09
мої співчуття. таке життя. і так тбуває.
Микола Показати IP 14 Жовтня 2019 20:02
Щиро сподіваюсь що знайдуть є надія.
Теремно Показати IP 15 Жовтня 2019 10:11
Пошуковцям потрібно враховувати, що Любязь руслове озеро і там є течія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus