USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під Києвом на очах у 7-річного сина розстріляли бізнесмена

24 Липня 2020 19:48
Під Києвом розстріляли столичного бізнесмена Ігоря Плекана. За офіційною версією правоохоронців, невідомий зробив прицільні постріли з пістолета в авто, за кермом якого був чоловік.

Як передають «Факти» з посиланням на сюжет програми «Надзвичайні новини», 44-річний чоловік, віцепрезидент боксерського клубу разом із 7-річним сином їхав на дачу в селі Артемівка Бориспільського району.

За версією журналістів, недалеко від залізничного переїзду невідомі нібито вискочили з кущів і почали впритул розстрілювати машину з автоматів. Поранення чоловіка виявилися смертельними.

Син бізнесмена врятувався. Дитина, за даними ЗМІ, втекла додому, а пізніше показала матері, де шукати батька.
За словами дружини, погрози чоловікові від невідомих надходили регулярно, проте він весь час її заспокоював.

Правоохоронці вже озвучили офіційну версію вбивства Плекана – невідомий зробив прицільні постріли з пістолета в автомобіль Тoyota Сamry, за кермом якого був чоловік.
Ігоря Плекана в ЗМІ називають бізнесменом, але жодних згадок про його бізнес у відкритому доступі немає. Єдине, на що посилаються журналісти, це те, що він був віцепрезидентом боксерського клубу. Якого саме – інформації теж немає, пише 24 канал.

Водночас в організації «С14» його звинувачують у причетності до кримінального світу. Мовляв, він часто організовував різні замахи, часто навіть на замовлення російської ФСБ.

Одним з таких замахів був замах на активіста «С14» Сергія Мазура. У 2018 році йому в квартиру закинули гранату. Тоді батько активіста дуже сильно постраждав.

Правоохоронці знайшли виконавців, але до замовників й організаторів справа не дійшла. Нині активісти запевняють, що саме Ігор Плекан і був організатором, а через його вбивство тепер неможливо встановити організатора.

Ще одним таким епізодом є випадок під будівлею Кабінету Міністрів України, коли під ноги Герою України Валерію Чибінєєву кинули гранату. На щастя, військовий вижив, але організатора замаху, знову ж таки, не встановили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Народна прокуратура Показати IP 24 Липня 2020 21:24
Ще не читавши статю, лиш поглянувши на фото, подумав, що цей "бізнесмен" насправді рекетир і гопник, А коли ознайомився з текстом, зрозумів, що не помилився. Точно був бандитом і отримав те, до чого впевнено рухався: "узявший меч - від меча загине". Турбує тільки те, що бандота втратила будь-які стримуючі чинники, адже це вже не перший аттентат, коли в салоні автомобіля жертви перебувала дитина. Пригадайте минулорічний замах ще на одного такого "київського бізнесмена", коли загинула не ціль вбивці, а дитина.
Анонім Показати IP 24 Липня 2020 23:50
Убитого один из руководителей С-14 Сергей Мазур называл заказчиком покушения на себя. Типа расстреляли-отомстили. Убили его на глазах семилетнего сына. Президент Зеленский все еще не отошел от шока из-за чудовищно сгоревшей крыши дома родителей Шабунина.
Валерій Показати IP 25 Липня 2020 08:54
Повна бездіяльність правоохоронних органів.Продовження буде,все ще тільки починається....
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 25 Липня 2020 10:00
Це нехай читають бандюгани чи їх рідні, звісно якщо вони таке читають або це для людей з тупою уявою. Мені читати таке огидно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus