USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Палиця пропонує відправити міністра МВС у відставку

1 Березня 2014 17:10
Народний депутат Ігор Палиця звернувся до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та виконуючого обов’язки Президента України Олександра Турчинова з проханням замінити очільника МВС.

«Правоохоронні органи втратили контроль над ситуацією, існує реальна небезпека сепаратизму, здоров’ю та життю українців», - констатує у своєму зверненні Ігор Петрович.

«Як виявилось, правоохоронні органи України наразі не контролюють не лише ситуацію на півострові. Сьогоднішні події в Харкові та Донецьку, де здійснювалися спроби захоплення державних будівель, знущання над державною символікою з боку протестувальників, дії провокаторів, які намагаються розпалити ворожнечу між громадянами України, засвідчили, що міліція, замість того, щоб реагувати належним чином, не чинить жодного опору протиправним діям», - стверджує народний депутат.

«Українська міліція має діяти на випередження конфліктних ситуацій, активно спілкуватися та проводити роз’яснювальну роботу з різними політичними групами та запобігати виникненню протистояння у суспільстві», - зазначив Ігор Палиця.

«У даний складний період українська міліція має унікальний шанс очистити свій мундир від звинувачень у непрофесійності та корупції, ставши на захист законності та цілісності держави. Але для цього чесні міліціонери мають бути певними, що ними керують – і керуватимуть в майбутньому – професійні та відповідальні офіцери, а не політики, наближені до президента-диктатора, як було донедавна», - відзначив політик.

«На жаль, ми можемо констатувати, що новопризначений міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (до речі, людина з великим досвідом роботи якраз у Харкові, де він мав би добре володіти ситуацією) виявився неготовим очолити правоохоронні органи держави у нинішній непростій ситуації», - наголосив Палиця.

«Тому я звертаюся до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та виконуючого обов’язки Президента України Олександра Турчинова з проханням замінити очільника МВС – зараз для стабілізації ситуації в Україні потрібні рішучі, та, водночас, виважені дії спеціаліста, професіонала, а не політика, людину, яку будуть поважати та сприймати як на заході так і на сході України», - заявив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
СА Показати IP 1 Березня 2014 17:19
А ви як думали. Мєнтів чмирити а потім дзвонити 102. Дзвоніть до тих оленів, що революцію робили? Або до "Бєлого".
Анонім до СА Показати IP 1 Березня 2014 17:20
До Сашка Белого звонити не потрібно він сам приходить і тоді звонити в міліцію будеш ти!
Uii до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 17:31
Ниче, найдется и на него управа, подождите чуть-чуть.
Дурень до Uii Показати IP 1 Березня 2014 17:33
Думкой багатіє! Дрожи лягавий, скінчилась твоя влада!
НЕЛУЧАНИН до Uii Показати IP 1 Березня 2014 18:08
УПРАВУ БУДЕШ ШУКАТИ ЯК НА ГІЛЯКУ ТЕБЕ ПОВІСЯТЬ
Настя до НЕЛУЧАНИН Показати IP 1 Березня 2014 18:27
Кому вiйна, а кому мати рiдна - це про Вас?
поха до СА Показати IP 2 Березня 2014 16:53
а толку іх чмери не чмери вони за так нічого ніколи нерішали!
Арсен Показати IP 1 Березня 2014 17:19
Я - чё ? Я ничо.
Паляниця Показати IP 1 Березня 2014 17:27
Палиця даю підказку якщо ти не знаєш то я тобі скажу міліція це правий сектор зараз= автомайдан підмога у Луцьку є дві людини які рвуться на посади Штепсель це ---ДАНИЛЬЧУК, карапунько це----ПОХА дзаони вони поможуть!!!!я це знаю я з ними бухав вони коли пьяні всім помагають а якщо курнуть всю Україну спасуть!!!
СА до Паляниця Показати IP 1 Березня 2014 18:09
Згідний. Поха малий пиво підносив покійному Залі, а зараз "йому болить за Вкраїну". С*ки.
123 до СА Показати IP 2 Березня 2014 00:36
Це не той поха
Василий до 123 Показати IP 2 Березня 2014 08:37
Ты прав. Это его старший брат...........
Рома Показати IP 1 Березня 2014 17:28
Нарешті хоть до когось розум повернувся.
СА до Рома Показати IP 1 Березня 2014 18:10
Ромо,зараз розум до багатьох повернеться.
Андрій Показати IP 1 Березня 2014 17:38
Шановні а ви знаєте що російські війська вже на території інших областей роз'їжджають - в Запорізькій області рухається колона військових РФ . Оце молодці наші державні керівники, дочекалися!!! Зараз ще день два і " Україна па-па!!!". Путін так просто Україну не віддасть і справа тут не в Януковичу. "Піпець" державності... А наша армія безсила - голі та босі !!! Що тепер буде???
НЕЛУЧАНИН до Андрій Показати IP 1 Березня 2014 18:09
УКРАЇНА АПРІОРІ НЕ ЗМОЖЕ ВОЮВАТИ З РАШКОЮ. АЛЕ Є ВІЙСЬКА ООН
Андрій до НЕЛУЧАНИН Показати IP 1 Березня 2014 18:31
Кому потрібне чуже горе??? Кинуть всі (і ООН в тому числі) український народ напризволяще... За що нам таке горе? Тепер лише на власні сили потрібно розраховувати... Жаль що Україна знесилена - ядерні боєголовки ще Кучма сплавив за пару "грошенят" собі в кишеню. Розраховувати можна хіба що на сусідів Поляків які бояться за власну шкуру...
Кабан до Андрій Показати IP 1 Березня 2014 21:31
Знову всі до Яника підуть зад лизати!
123 Показати IP 1 Березня 2014 17:54
Гусь, рятуй Україну!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гусь до 123 Показати IP 1 Березня 2014 18:12
А я що- я нічого. Я білий і пухнастий.
ДОГРАЛИСЯ Показати IP 1 Березня 2014 18:13
ЗГАДАЄТЕ МОЇ СЛОВА ЩЕ ПАРУ НОЧЕЙ І БУДУТЬ ВТІКАТИ З КИЄВА ВСЯ ТЕПЕРЕШНЯ ВЛАСТЬ ...
...... Показати IP 1 Березня 2014 18:16
ПАЛИЦЮ ПРИЗНАЧИТИ МІНІСТРОМ ВНУТРІШНІХ СПРАВ......
123 до ...... Показати IP 2 Березня 2014 10:55
Повністю згідний! Але цей сайт повністю корумпований і пітримує бувшу владу!
124 до 123 Показати IP 2 Березня 2014 19:17
Що ти пишеш. Можливо ти з волинь пост?Це єдиний сайт на якому висвітлюють всі коментарі.
майдан Показати IP 1 Березня 2014 18:53
догрались..через трохи це саме чекає турчинова, яценюка і решту званих "демократів". нарешті народ починає думати головою. Палиця піднімає правильні питання.
Християнка Показати IP 1 Березня 2014 19:43
Нас бачать наші Герої з небес. Вічна їм пам'ять!!! Царство Боже померлим. А родинам співчуття. І давайте матеріально допоможемо і підтримаємо розумінням і щоденним піклуванням про близьких і рідних - їх дітей, батьків, дружин, сестер, чоловіків. Про кишенькових "патріотів" всі знають в своїй місцевості. Давайте не даємо хабарів і не беремо хабарів!!!!! Будуємо нову державу!!!! Не спотикаймося на старі пеньки. Покажімо себе культурними, мудрими,спокійними - ВСІ!!! Потрібний час на розкриття зловживань!!!! ВСЕ ТАЄМНЕ СТАЄ ЯВНИМ!!! Є суд Божий. Господа не обманим ніхто.
Наталя Показати IP 1 Березня 2014 20:01
Ви, пане Палиця, запізно почали ці питання піднімати! Це потрібно було робити ще тоді, коли в парламенті взялися не за наведення порядку і спокою в Україні, а почали відміняти ті закони, які і так збуджують суспільство - мовні. Це що сама головна проблема сьогодні в державі?! Чому Ви особисто не заткнули пельку "нардепу Тягнибоку", коли він погрожував притягати до кримінальної відповідальності за розмову на російській мові?! І що ви, нардепи, хотіли отримати від Півдня і Сходу, Криму за такі "наїзди"?! Ці області теж за єдину Україну, але хочуть, щоб і з їх інтересами теж рахувалися, а вони нічого надзвичайного для себе не вимагають! Народе! Для нас вороги спільні: олігархи, що наживаються неправедно на людській праці; націонал шовіністи, що намагаються посіяти розбрат між народом на "мовній проблемі", яка ніколи і проблемою не була; корупція у владі, бо влада безконтрольна і обнагліла! Влада народу - це не вуличні грабежі і погроми держустанов, підприємств; не прихід до влади людей непрофесійних, але надзвичайно амбітних без достатніх на те причин і лише тому, що вони стали на чолі протестних акцій! Влада народу - це могутній народний контроль за владою усіх рівнів і на всіх напрямках через ГРОМАДСЬКІ ОРГАНИ КОНТРОЛЮ. що наділені широкими повноваженнями, але працюють на безоплатній основі. Сьогодні, на жаль, в Україні до влади на крові загиблих прийшли ті ж олігархи, тільки з протиборного табору
Igor до Наталя Показати IP 1 Березня 2014 20:25
Так що ви пропонуєте ? щоб ми далі були під яником ? під неадикватним презедентом і під тиском росії ? і далі бути на колінах ? чи все таки вчитись на своїх помилках і крок за кроком будувати норальну державу ?
Наталя до Igor Показати IP 1 Березня 2014 21:54
Я ні в якому разі не ратую за повернення Януковича! Цьому жлобу прощення немає! Але скільки ми вже будемо робити тих "помилок" і на них же вчитися?! Чому нас нічому не навчила "помаранчева революція"?! Прийшли до влади націонал-патріоти, а країну опустили в таку яму і в таку "газову кабалу до Росії" нас загнали, що як петля на шиї була. І тепер знову міняємо "колишніх" на "колишніх"! Та скільки можна наступати на одні і ті ж граблі! Повинні приходити у владу прагматики, а не політики, які знають принципи державного будівництва і принципи побудови успішної світової економіки і вміють це примінити на практиці для розбудови нашої держави!!
Християнка Показати IP 1 Березня 2014 20:27
Люди!!!! Добро і правда переможе. Потрібний час. Будьмо мудрими. Не берімо хабарів і не даваймо хабарів. Будуємо нову державу! Бога не обманим. Бог нам всім суддя. Все таємне стає явним. Не порушуймо 10 заповідей Божих.
справедливість Показати IP 1 Березня 2014 20:27
Боже Великий, Єдиний нам УКРАЇНУ ХРАНИ!!!! люди єднаймося, бо скоро нас по шматочкам розтягнуть!!!!
пупс Показати IP 1 Березня 2014 21:22
вертайтеся нашы беркутята ы захищайте нас бо нас накрие росыйський спецназ
123 до пупс Показати IP 2 Березня 2014 11:12
Вони тільки вміють слабших бити і вбивати!
за спокій в Украіні Показати IP 1 Березня 2014 21:58
давайте поміркуемо для чого і кім було створене угруповування правий сектор .спочатку вони деморалізували а потім розігнали війска на заході захопивші іхню зброю потім почали залякувати населення катуючи та принижуючи.навить німці такого не виробляли на окупованих землях.відповідно люди з міст які ще не встигли відевромайданити перелякалися чім і скористалася росія.постае питання чиі агенти ватажкі правого сектору які останнім часом воювали з простими украінцями- американські чи російскі
Василь Показати IP 1 Березня 2014 22:11
Люди добрі! Ви що практично всі ідіоти. Що ви пишете в коментах. Де у Вас стільки ненависті. Та всі знають, що і в міліції і в правому секторі, і в лівому є нормальні, чесні люди, а є злодюги та садисти. Якщо ви не можете тут помиритись, то як можна воювати з росією. Ви ж стрілятимете мені в спину!?
1221 Показати IP 1 Березня 2014 22:44
Эти добрые люди коня в овраге доедают
За Україну з українц Показати IP 2 Березня 2014 21:33
Люди треба вже рятувати Пправий сектор від луцьких ЧЕЧЕНІВ, це не нормально коли бандити пристосовується до нової патріотичної влади, разом з ними почали 'працювати', а може грошима запохло а вони вже тут як тут. Такі люди не змінюються. Данильчук жени тих Славіків, Асланів це ж утопія. Що ви робите? Чи ти слабкий керівник Павло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus