USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Радою протестують ФОПи, запалили фаєри. Відео

1 Грудня 2021 13:02
Під Верховною Радою проходить мітинг представників ФОПів. Учасники акції запалили фаєри.

Як передає УНІАН, за фаєри взялися кільканадцять учасників акції, при цьому правоохоронці не втручалися в ситуацію.

ФОПи виступають проти фіскалізації та вимагають, щоб будь-який діалог відбувався з представниками малого бізнесу.
Біля парламенту перебувають близько 500 учасників, які закликають захистити ФОПів.

Жодних ексцесів немає. Біля парламенту і далі посилена охорона – правоохоронці стоять біля загорожі, яка відділяє учасників акції від будівлі парламенту в ряд на відстані менше ніж одного кроку.

На цей час відбуваються виступи учасників, які закликають народних депутатів ухвалювати закони, що захистять підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 13:32
Побувала в декількох країнах Європи,там навіть в Болгарії,яка є найбіднішою країною Європи, продають усе в магазинах з касовими апаратами,виключенням лише є ринки фруктів і овочів. Всі ж хочуть у ЄС, найбільше,здається, верещали про це в 2013 саме підприємці. Зараз влада наводить хоч якийсь мінімальний порядок і я це підтримую
ботоксШМЯК до Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 16:03
Агагагагага! Як же гарно Зеленський нацюцюрив цих фопів. А вони ж за нього голосували, агітували, прям до скандалів доходило ... А він ... як міг?! Хоча саме так і є справедливо, - фопи відповідають "карманом" за свою тупість.
ABC Показати IP 1 Грудня 2021 14:13
ФОПи, так ви ж самі цю владу обирали. Пам'ятаю, перед виборами всі базарники як один були за Зе. Що вам тепер не подобається, шановні?
1 до ABC Показати IP 1 Грудня 2021 16:04
Да, що є то є. Навіть деколи було тяжко зрозуміти тих фопів, - чи це були проплачені агітатори, чи просто корисні ідіоти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus