USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Володимиром-Волинським на смітник викинули корову

8 Червня 2017 09:14
На стихійному сміттєзвалищі села Острівок, Володимир-Волинського району «засмагає» корова. Причому, знаходиться вона там уже кілька тижнів і, за словами очевидців, добряче «пахне».

Про це розповів місцевий мешканець Юрій Бігун, пише Район.Володимир-Волинський.

Від села Острівок є грунтова дорога до водопровідно-каналізаційного господарства. Саме обабіч цієї дороги, неподалік вулиці Шкільної і виріс цей сміттєвий «оазис».

- Це стихійне сміттєзвалище з'явилося тут ще кілька років тому і нікому до нього немає діла, - розповідає пан Юрій. - Я вже й нашому голові Зимнівської ОТГ В'ячеславу Католику говорив і на прийом до нього ходив, і в приймальню нардепа Гузя звертався, - все марно. Католик як тільки очолив громаду, то ще обіцяв, що смітник розчистять, піском засиплють, обладнають якийсь майданчик для дітей, але...Як бачимо все без змін.

А кілька тижнів тому пан Юрій побачив, що на смітник викинули тушку дохлої корови. Чоловік каже, що ще 26 травня телефонував Католику, але сьогодні вже 7 червня, а корова й далі «засмагає» і псує повітря. І це за якихось пару метрів від житлових будинків та людських городів.


Нагадаємо, 31 травня у Луцьку поруч старого м’ясокомбінату на вулиці Лідавській, 2 виявили гору тваринних решток. Відходи невідомі викинули біля паркану і присипали піском. Це спричинило сморід на весь прилеглий район.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus