USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Під час праймеріз у ЄЦ не вистачило бюлетенів

10 Вересня 2010 14:59
Більше двох тисяч волинян взяло участь в голосуванні під час проведення праймерізу обласною організацією партії Єдиний Центр.

Про це повідомив депутат облради, голова волинського осередку Єдиного Центру Володимир Бондар.

Політик розповів, що опитування завершилось 9 вересня, пройшовши у всіх районних центрах Волині та місті Луцьку. Воно проводилось у два етапи. Перший – електронний, під час якого можна було голосувати на сайті партійної організації. Другий етап полягав у безпосередньому голосуванні на вулицях за допомогою бюлетенів.

Приємною несподіванкою для команди Бондаря стала активність людей, особливо у районних центрах – бажаючих проголосувати виявилось значно більше, аніж в ЄЦ підготували для цього бюлетенів. Бондар каже, що це своєрідний урок для усіх, хто стверджує, що українці неактивні.

При визначенні лідерів праймерізу, враховувалися результати і електронного, і голосування за бюлетенями. Загалом до відкритих списків увійшло 24 особи.

«Результати нас не здивували – найбільшу кількість голосів отримали ті, яких ми й планували ставити на чолі списку. Причина в тому, що ці люди вже знані в області», – пояснив Бондар.

Відтак лідерами електронного та вуличного голосування стали перші особи Єдиного Центру – сам керівник волинського осередку Бондар, член Президії ЄЦ Борис Загрева, член президії ВОО ЄЦ Валерій Діброва. Також високий рейтинг отримали голови територіальних партійних осередків Валентина Оніщук (Володимир-Волинська РО), Володимир Собіпан (Володимир-Волинська МО), Ігор Гнетньов (Луцька МО) та Юрій Єлева (Нововолинська МО).

В багатьох райцентрах, розповідає Бондар, голосували за людей, які в партійному середовищі не є відомими. На пропозицію взяти учать у праймерізі відгукнулись і такі люди, які не входять до лав партії. Охочі спробувати себе у відкритих списках ЄЦ знайшлись у 5-6 районах, в Ковельському районі динаміка голосування за таких кандидатів була найбільшою. Бондар запевнив, що таким людям Єдиний Центр пропонуватиме балотуватись від їхньої політичної сили.

Крім того, екс-губернатор висловив своє ставлення до рейтингів, які дедалі частіше починають оприлюднювати різні соціологічні компанії.

«Я не вірю в те, що за допомогою таких технологій можна людей заставити голосувати за того чи іншого кандидата. Мені прикро, що є люди, які в багатьох питаннях сприймаються моральними людьми. А мені здається, що всі люди, які визначилися на посаду міського голови в першу чергу претендують на моральність власного авторитету. І якщо люди займаються такими, даруйте, дешевими трюками сьогодні, говорити про їхню моральність, складно… Але проплачені рейтинги будуть на виборах завжди», – підсумував політик.

Довідково:

Під час партійного праймеріз за кандидатів Єдиного Центру проголосувало близько 100 тисяч українців. Єдиний Центр запропонував виборцям прізвища чотирьох тисяч місцевих політиків і громадських діячів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
шоумен Показати IP 10 Вересня 2010 15:04
"найбільшу кількість голосів отримали ті, яких ми й планували ставити на чолі списку." Ось вся суть таких шоу
VSC Показати IP 10 Вересня 2010 15:07
Интересно, а кто-то верит этому?
Олесь Показати IP 10 Вересня 2010 16:25
Не розумію, куди подівся фан-клюб Бондаря? Чого не чути, що він і тільки він зі своєю командою спасе нас в цей тяжкий час! Не пишуть, що він і тільки він знає, як це зробити... Тихо якось... А може стомились на праймеріз? Бо ж, мабуть, це саме вони і були учасниками цього маскараду!!!
))) до Олесь Показати IP 11 Вересня 2010 12:56
робочий тиждень закінчився, золотко, ось зараз відпочинемо та з новими силами ринемось у бій! якби це був маскарад, результат був би - 29,5 % підтримки. Будьте поміркованішим )))
Вася Показати IP 10 Вересня 2010 17:26
Ігри для дорослих, або казки для дорослих. В них не завжди щасливий кінець.
Клим Савур Показати IP 10 Вересня 2010 18:31
Друзі, ніколи незабуду, коли на початку кар"єри губернатора Волині, на мітингу в Любомлі на відкритті нової поліклініки, Бондар "бив себе в груди", мовляв, через рік я приїду і буду відкривати лікарню повністю... Мабуть, при владі він був років три, а лікарня, по цей день повністю нездана... Людям кілометрів 4-ри приходиться долати, наприклад, з інфеційного та дитячого до поліклініки... Лучани, не вірте брехунові !
))) до Клим Савур Показати IP 11 Вересня 2010 12:52
Це ви Грицюку та тЮльці подякуйте )))
ТАК Показати IP 10 Вересня 2010 20:21
Шановні! Ігор Гнетньов є головою луцької міської партії ЄЦ. Ось його і треба виставити на кандидатуру голови міста. А Бондар хай йде у облраду.
Любомль-Луцьк Показати IP 11 Вересня 2010 11:45
От якраз при Бондарю процес йшов доволі потужно. А що було далі - варто питати у його наступників. Серед усіх кандидатів він один з найдостойніших! До речі, за його губернаторства область була однією з найуспішніших!
Simon Показати IP 11 Вересня 2010 13:51
Був проїздом в Турійську: там стояла така черга біля палатки ЄЦу, що подумав, шо роздають якусь шару.
Ko3bMa Показати IP 11 Вересня 2010 23:47
а можна українською - ЩО ТАКЕ ПРАЙМЕРІЗ? завели собі моду, праймеріз, месаджи, спічі та перфоменси. мовні каліки, блін!
Олесь Показати IP 12 Вересня 2010 19:15
Як пояснив мені шановний пан ")))", фан-клюб відпрацьовує бабло тільки по робочих днях... Зрозуміло. Дякую за роз"яснення. Чекаємо робочого тижня.
оле-оле Показати IP 13 Вересня 2010 09:32
Як це не працює!!! Ось вони ми! Ранок добрий! Бондар - кращий!!!!
оле-оле Показати IP 13 Вересня 2010 12:03
Кращий! Тому що надійний!
123 Показати IP 14 Вересня 2010 14:37
дайте людині попрацювати, він ще молодий (Бондар) тому і рветься до роботи, а може дійсно це рвіння виллється в щось толкове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus