USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підбірка найцікавіших театральних подій в Києві*

10 Березня 2020 15:07
Київських театралів чекає низка комедійних спектаклів та драм, які дозволять глядачам посміятися досхочу та відволіктися від повсякденних проблем.

Захоплююча історія «Чоловік моєї дружини»

Посміятися досхочу і відволіктися від усіх повсякденних турбот допоможе це захоплююче комедійне дійство. Яке ж було здивування головного героя, коли перед приїздом коханої дружини на порозі з'явився незнайомець, який представився близьким родичем. Та ще й ким - чоловіком його дружини! Вся домашня робота головного героя, яка виконувалася з неймовірним натхненням, в той момент завмерла, і зникли солодкі відчуття в передчутті незабутньої зустрічі з коханою. На глядачів чекає сучасна і яскрава комедія, яка з першої хвилини захопить з головою і залишить своїм шанувальникам масу незабутніх вражень. Обов'язково скористайтеся можливістю на власні очі побачити захоплюючий спектакль на сцені Freedom Hall (Фрідом Холл) в Києві.
Замовляйте квитки і дізнайтеся, як же вирішиться ситуація, яка навіть не вкладається в голові? Вони вже у продажу на сайті https://kontramarka.ua/uk/colovik-moei-druzini-55416.html.

«Людина, яка платить» - ілюзія чи ні?

Що ж робити, коли тебе зрадили всі: кохана дружина, люблячі діти і вірні друзі? Така ситуація спіткала заможного месьє Амількара. Недовго думаючи, чоловік вирішує самостійно створити для себе і оточуючих ілюзію щастя. Амількар, не шкодуючи грошей, наймає трьох незнайомців. Актриса Елеонора, повія Вірджинія і художник Машу за скажені гроші повинні зіграти люблячих рідних: дружину, доньку і друга. І начебто все просто: добре оплачувана акторська гра людей, яких нічого не пов'язує. Але поступово «сімейна ідилія» починає змінювати життя всіх учасників цієї вистави. В один прекрасний момент слідом за турботливою дружиною з'являється чарівна теща. А в люблячої дочки, виявляється, є бой-френд. І сам месьє Альмікар вже не розуміє, де придумана ним гра, а де справжні почуття.
Комедійна драма чекає на глядачів в столичному Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра, а квитки можна замовити на сайті https://kontramarka.ua/uk/celovek-kotoryj-platit-41392.html

Чуттєвий спектакль «Edith Piaf: життя в рожевому кольорі»

Театр російської драми ім. Лесі Українки представляє зворушливу постановку про життя відомої французької співачки Едіт Піаф. Вона, як і будь-яка жінка, хотіла кохати і бути коханою. Артистка з чарівним голосом і унікальним виконанням впевнено йшла до своєї мети, не дивлячись на всі перешкоди, які їй кидала доля. За своє життя вона пережила все: втрата коханого і близьких, смуга злиднів і хворобливих втрат, захоплення наркотиками і неможливість встояти перед багатьма спокусами. Але музика і любов допомогли їй в нерівній боротьбі за своє щастя. Не пропустіть неймовірну постановку в Києві про життя сильної, впевненої і цілеспрямованої жінки, яка змогла досягти своєї мети.
Придбати квитки на неймовірний спектакль можна на сайті онлайн афіші https://kontramarka.ua/uk/edith-piaf-zizn-v-rozovom-svete-4172.html
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus