USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підбитий Україною російський буксир «Василий Бех» пішов на дно, – Одеська ОВА

17 Червня 2022 22:12
Підбитий українськими військовими російський буксир «Василий Бех» уже пішов на дно Чорного моря.

Інформацію ввечері 17 червня підтвердив очільник Одеської ОВА Максим Марченко.

«Сьогодні вранці нашими ВМС було уражено судно забезпечення Чорноморського флоту «Василий Бех», на борту якого був встановлений РЗК «Тор». Пізніше стало відомо, що він затонув», – заявив Марченко.

Він нагадав, що на рахунку ЗСУ є вже знищений російський ракетний крейсер, кілька катерів, а тепер і судно забезпечення.

«Впевнений, що наші військові додадуть іще фрегат, корвет і великий десантний корабель. І зможемо сказати, що ми створили у Чорноморському флоті Росії таку собі підводну бригаду на дні Чорного моря. До відкриття запрошується усе військово-політичне керівництво окупантів», – іронічно зауважив очільник ОВА.

Нагадаємо, 13 квітня Збройні сили України завдали удару по ракетному крейсеру «Москва» – флагману Чорноморського флоту РФ. Корабель був уражений українським ракетним комплексом «Нептун» та отримав серйозні пошкодження. Увечері 14 квітня у міноборони РФ визнали, що крейсер затонув.

Після повідомлення про затоплення крейсера батьки моряків почали шукати інформацію про тих, хто вижив і загинув.

Дмитро Шкребець звинуватив міноборони Росії у брехні через те, що сталося з кораблем, а його дружина розповіла The Insider, що разом з ним побувала в шпиталі у Скелястій бухті, куди привезли поранених з крейсера. Там, за її словами, було близько 200 постраждалих моряків. Загалом, як стверджує мати зниклого матроса, на кораблі було понад 500 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus