USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

ВМС ЗСУ підбили російський буксир «Василий Бех», який віз військових та зброю на Зміїний

17 Червня 2022 11:27
Українські військові продовжують бити по цілях ворога. Під удар ЗСУ потрапив буксир «Василій Бех».

Про це повідомили у Військово-морських Силах України, передає 24 канал. Згідно з наявними даними, нашим військовим вдалося завдати уражень буксирові, який на борту мав ЗРК «ТОР».

Наші військові завдали влучного удару в акваторії Чорного моря під час спроби окупантів транспортувати до острова Зміїного особовий склад, а також боєприпаси та зброю.

Цікаво, що не врятував «Василия Беха» від атаки українських військових навіть зенітно-ракетний комплекс «ТОР». Попри його наявність на буксирі, наші Військово-морські сили демілітаризували російських загарбників.

Зауважимо, що судно це побудували на Астраханському суднобудівному заводі. Буксир «Василий Бех» має водотоннажність 1605 тонн. А став частиною чорноморського флоту країни-агресорки у 2017 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus