USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Підозрюваного у державній зраді генерал-майора СБУ Шайтанова залишили під вартою

9 Червня 2020 23:45
Київський апеляційний суд залишив під вартою генерал-майора Служби безпеки України (СБУ) Валерія Шайтанова, підозрюваного у державній зраді і пособництві в замаху на терористичний акт.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляє пресслужба суду.

На засіданні 9 червня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ розглянула скаргу, подану стороною захисту на рішення Шевченківського районного суду міста Києва від 15 квітня 2020 року про обрання як запобіжного заходу для Шайтанова утримання під вартою до 12 червня 2020 року.

Нагадаємо, 14 квітня контррозвідка затримала генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, який працював на ФСБ РФ, за підозрою в державній зраді та вчиненні терористичних актів. Зокрема, за завданням російських спецслужб він планував убивство відомого добровольця Адама Осмаєва.

Шевченківський районний суд Києва наступного дня обрав запобіжний захід для викритого контррозвідкою СБУ агента ФСБ Шайтанова – утримання під вартою строком 60 діб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 10 Червня 2020 06:52
коли за держзраду сядуть кравчук юшер і потрошенко???
І я Показати IP 10 Червня 2020 09:35
І пастора мордаопа, пока ще не втік в піндосію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus