USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Підозрюваного у вбивстві в Суходолах взяли під варту

5 Серпня 2019 14:31
За принципової позиції волинських прокурорів підозрюваному у вбивстві 54-річного мешканця села Ласків Володимир-Волинського району 55-річному жителю Полтавської області Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою, інформує прокуратура Волині.

Удень 31 липня 2019 року в селі Суходоли Володимир-Волинського району нетверезий раніше судимий чоловік на території ферми завдав своєму співпляшнику удару в голову, від якого потерпілий помер.

Тіло виявили наступного дня й невдовзі завдяки скоординованим зусиллям правоохоронців було затримано громадянина, причетного до скоєння злочину.

Чоловікові повідомлено про підозру в умисному вбивстві (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 115 КК України) та найближчих 60 днів він перебуватиме під вартою.

Довідково: згідно із санкцією ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України, вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus