USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пошкоджені стіни, стеля і меблі: підпалили кабінет сільського голови на Волині

18 Червня 2019 16:29
У понеділок, 17 червня, ввечері до поліції надійшло повідомлення від сільського голови села Нуйно Камінь-Каширського району про те, що в приміщенні сільської ради виявлено сліди підпалу, інформує волинська поліція.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Поліцейські попередньо встановили, що в період з п’ятниці, 14 червня, по вечір понеділка, 17 червня, невідома особа розбила вікно в кабінеті сільського голови та здійснила підпал.

Внаслідок пожежі пошкоджено стіни, стеля та частково меблі. Документація не постраждала. Загорання припинилось самостійно, ніхто з людей не постраждав.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції за фактом умисного знищення майна шляхом підпалу розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Поліцейські проводять всі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності.

Нагадаємо, в травні у Камінь-Каширському районі поліцейські викрили 38-річного місцевого жителя в розбійному нападі та спробі незаконного заволодіння транспортним засобом. У підозрюваного під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили поряд зі схожими на корпуси учбових гранат «Ф-1», «ВОГ-17» - дві ручні димові гранати «РДГ 2Б», дев’ять учбово-імітаційних запалів, циліндричний предмет схожий на димову гранату, а також порох.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus