USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Підпалили навмисне: поліція розкрила подробиці щодо підпалу будинку Гонтаревої

18 Вересня 2019 07:00
У Національній поліції України повідомили, що після перегляду записів з камер спостережень, у правоохоронців залишилась єдина версія пожежі у будинку колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої – навмисний підпал.

Про це в етері програми «Нині вже» заявив керівник пресслужби Нацполіції у Київській області Микола Жукович, повідомляє Громадське.

«Ми бачимо на відео з камер спостереження, що людина невідома перекидувала якісь дві валізи через паркан і потім кинула запальний пристрій, внаслідок чого загорілись ці валізи і потім вогонь перекинувся на альтанку, яка там поруч стояла і від неї загорівся вже весь будинок», – заявив він.

Водночас, Жукович додав, що наразі вміст валіз невідомий, проводиться відповідна експертиза. Крім того, він додав, що слідчі зараз шукають інші можливі відеозаписи, на яких зафіксовані зловмисники.

Нагадаємо, ексглава НБУ Валерія Гонтарева заявила, що уночі 17 вересня спалили її будинок в с.Гореничі під Києвом. За її словами, зловмисники кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів.

У поліції Київської області раніше заявили, що розглядають підпал, як одну з версій.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що підпал будинку Гонтаревої – неприпустимий прояв кримінального тиску.

А в Офісі президента заявили, що розкриття цього злочину має стати пріоритетом для правоохоронців. Ігор Коломойський також прокоментував підпал, натякнувши, що це може бути вигідно самій Гонтаревій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 18 Вересня 2019 09:27
Добре, що спалили. Дуже добре.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus