USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під Києвом спалили будинок ексглави НБУ Гонтаревої. Відео

17 Вересня 2019 08:15
Колишня глава Національного банку Валерія Гонтарева заявила, що під Києвом спалили її будинок. За її словами, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю, пише Бабель.

«Наш будинок під Києвом у селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть загасити. Це вже повне і остаточне беззаконня! Я не знаю куди мені звертатися, терор триває!» – повідомила вона.

За словами Гонтаревої, під час пожежі в будинку нікого не було. Ніхто не постраждав.
Як повідомлялося, 26 серпня Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, зараз вона перебуває в лікарні. Поліція Лондона вважає наїзд на неї нещасним випадком.

У ніч на 5 вересня в центрі Києва облили бензином і спалили машину невістки ексглави НБУ Валерії Гонтаревої. Ексочільниця Нацбанку заявила, що вважає цей інцидент і те, що її збив автомобіль на пішохідному переході в Лондоні, повʼязаними між собою подіями.

28 березня у ЗМІ зʼявилася інформація, що в рамках справи олігарха Сергія Курченка про підозри повідомили близькому оточенню президента Петра Порошенка. У список потрапили Гонтарєва, ексглава Адміністрації президента Борис Ложкін, тодішній заступник глави АП Олексій Філатов та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тор Показати IP 17 Вересня 2019 09:00
Як прийшло так і пішло.
пенсіонери Показати IP 17 Вересня 2019 11:06
Ця нечисть гонтарева обікрала все населення України і заслуговує на вічне горіння не тільки в пеклі а щей тут за життя на землі!!!!
Дід Ведун Показати IP 17 Вересня 2019 11:52
маніпуляція щоб уникнути покарання!! чекаємо далі закликів про політичне переслідування та прохання прихисту у Великобританії! Вона дкмає що сама розумна?)))
Шпак Показати IP 17 Вересня 2019 21:10
Три магнітофони,три фотоапарати,три шуби ............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus