USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Підприємиці погодили розміщення МАФу, який та придбала за 5 тис. доларів

21 Лютого 2018 12:50
Лучанці погодили розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на вулиці Львівській, 73.

Як розповіла підприємиця Юлія Омельчук, вона повторно вирішила звернутися до виконавчого комітету, адже не має іншого виходу й не може провадити підприємницьку діяльність.

Юлія Омельчук зазначила, що свого часу придбала торговий павільйон на Львівському ринку за 5 тисяч доларів. Уже після того жінка дізналася, що її МАФ виходить за дозволені межі. Окрім того, скоро стало відомо, що ділянку під ринком викупив забудовник для спорудження там багатоповерхового будинку.

Члени виконкому погодили підприємиці розміщення павільйону на три роки. Зі свого боку жінка зобов’язалася своєчасно прибирати територію та вивозити побутові відходи.

Нагадаємо, на попередній сесії міської ради депутати погодили забудовнику Руслану Юзві проект землеустрою на будівництво дев’ятиповерхівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
987 Показати IP 21 Лютого 2018 15:19
Як можна зводити багато поверховий будинок на ринку, що означає придбав земельну ділянку, а чому перед аукціоном не повідомили підприємців, які на цій землі здійснювали підприємницьку діяльність???
srakonis Показати IP 21 Лютого 2018 22:32
я будую а на інших на"ср*ти!!!!!!!!!!!!!!! коли наїсться !!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus