USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці Львівської – проти перенесення ринку через «ранкових алкоголіків»

19 Вересня 2017 17:58
Розташування низки торговельних контейнерів з ринку «Львівський» на іншій ділянці поряд з приватними будинками спричинить незручності для мешканців мікрорайону, - переконані автори звернення до депутатів міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 19 вересня.

До депутатів звернувся мешканець вулиці Львівської Любомир Третяк, який порушує питання недопущення розташування ринку на земельній ділянці на вулиці Львівській, 112. До звернення він долучив підписи низки сусідів, які наголошують, що у генплані не передбачено облаштування ринку на ділянці, що межує з їхніми земельними ділянками. У разі розташування ринку, мовляв, відбуватиметься блокування доїзду до їхніх ділянок, оскільки поблизу паркуватимуть автомобілі.

Автор звернення переконував депутатів, що на ділянці відбуватиметься стихійна торгівля, а підприємці, які планують там торгувати, раніше продавали сурогатну горілку та спирт на зруйнованому ринку на вулиці Львівській, тому, мовляв, на цій ділянці «збиратимуться усі алкоголіки Львівської». Мешканці мікрорайону, з його слів, категорично проти перенесення торгівлю на ділянку на Львівській, 112. Наразі там можуть розташувати 19 торговельних контейнерів, що спричинятиме шум вже «з п’ятої години ранку, коли туди приходитимуть похмелятися».

Втім, членам комісії пояснили, що на ділянці не може функціонувати ринок, натомість йдеться про розміщення групи тимчасових споруд.

Члени комісії вирішили рекомендувати робочій групі з тимчасових споруд та виконкому врахувати звернення під час ухвалення рішення щодо встановлення тимчасових споруд на вказаній ділянці.

Нагадаємо, нещодавно під час сесії депутати надали дозвіл на знесення аварійного будинку на ділянці, що на вулиці Львівській, 112.

Водночас підприємцям, які працювали на ринку «Львівській» саме на цю ділянку пропонували перенести торгівлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus