USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підстав для введення локдауну в Луцьку немає, – міський голова

19 Березня 2021 18:05
На сьогодні підстав для введення локдауну в Луцьку немає. Обласний центр Волинської області включений до жовтої зони.

Про це інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук під час традиційних щотижневих звітів, наголосивши, що лучани неабияк переймаються можливістю закриття міста.

«Цього тижня в нас щоденно зафіксовано від 58 до 118 нових випадків захворювання на коронавірус. У нас наразі є 193 вільних ліжка в лікувальних закладах Луцька. Для порівняння хочу сказати, що станом на 1 березня нараховувалося 155 ліжок, тобто кількість ліжок збільшилася. Варто зауважити, що і в обласній лікарні в Боголюбах, і в обласній інфекційній лікарні кількість ліжок збільшено на 10 одиниць», – сказав мер.

Як додав, коронавірусна статистика цього тижня дещо вища, ніж попереднього.

«Тому будемо орієнтуватися по ситуації. Все може змінитися дуже швидко. Ми бачимо це на прикладі інших регіонів. Будемо сподіватися, що біда нас омине і нам не доведеться вводити локдаун. А також нас не віднесуть до червоної зони карантину», – зазначив Ігор Поліщук.

За його словами, міська владаа сподівається на краще, водночас готуючись до гіршого. Зокрема, протягом тижня було встановлено дві кисневі станції в тимчасовому ковідному госпіталі на базі пологового будинку в Луцьку та докуповуються додаткові кисневі концентратори.

«Сьогодні підстав говорити про те, що нас можуть закрити, немає», – резюмував міський голова.

Читати ще: Проти COVID-19 вакцинувалися вже понад дві тисячі волинян



Нагадаємо, як інформувала заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Тимощук, коронавірусна інфекція набирає обертів у Волинській області, адже в регіоні збільшується кількість важких хворих.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
+ Показати IP 19 Березня 2021 18:14
Скоро будуть.
знайКО Показати IP 19 Березня 2021 23:57
Через пару днів будуть підстави... :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus