USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Підземелля» з тобою: на сцені мітингу Порошенка з’явився дивний слоган

14 Квітня 2019 15:29
На НСК «Олімпійський», де готується виступ Порошенка, зазивають під слоганом: «Додай драйву! Андеграунд з тобою!!!»

«Андеграунд» в дослівному перекладі з англійської мови – це підземелля. Можливо це такий завершальний слоган президентської кампанії Порошенко: «Велике підземелля з тобою!!!» – іронізує Страна.

Також цю фразу можна трактувати, як апеляцію до несистемних елементів. Гарна спроба – з огляду на, скільки на мітингу бюджетників. На мітингу перед виступом Порошенка вже «засвітилися» і списки людей.




Пізніше секрет слогана розкрився. За словами учасника музичного гурту «От Вінта», який вистувна розігріві у Порошенка, перед мітингом в їхньому колективі зробили дві футболки зі слоганом про андеграунд. Одну хотіли подарувати Порошенку. Другу – кинути в натовп. Але докинути не вийшло – легка футболка полетіла від сцени і до людей так і не долетіла.

«Я лох», – резюмував соліст групи. До слова, НСК «Олімпійський» оточила велика кількість охорони. Депутат Волинської облради Володимир Кучер на своїй сторінці у Фейсбук зазначає, що виступ Порошенка пройшов «під аншлаг автозаків та овації свідків покращення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus