USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пішов із життя Олексій Левченко

8 Січня 2012 16:44
Пішов із життя відомий на Волині бізнесмен, директор ТзОВ «Світ ЛТД», організатор акції «Людина року Волинського краю» Олексій Левченко.

Про це інформує «Волинська правда».

Керівник ТзОВ «Світ ЛТД», яке 20 років організовувало міжнародну виставку «Міст», Олексій Левченко помер від інфаркту міокарда 6 січня, перебуваючи у Польщі.

«ВН» висловлює щирі співчуття близьким та рідним покійного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Друзі Показати IP 8 Січня 2012 17:24
Щиро співчуваємо родині та близьким Олексія. Земля йому пухом .
_VSC Показати IP 8 Січня 2012 17:54
Очень жалко. Соболезнования семье.
Чуйна Показати IP 8 Січня 2012 19:40
Несподівано так...(( Вічна пам'ять
Микола Якименко Показати IP 8 Січня 2012 23:04
Страшна звістка приголомшила мене. Навіть фестиваль співаної поезії "Оберіг", одним із організаторів був Олексій Левченко, зробили його життя не даремним. Це був заспів нашої Незалежності.А ще були міжнародні виставки "Міст", творчі вечори "Фрески у "Залєскі" та хіба все перерахуєш, що зробила ця неординарна людина. Доки живі ми, доки житиме і пам'ять про Олексія Юрійовича Левченка. Співчуваю і сумую разом з родиною.
Max Freeman Показати IP 8 Січня 2012 23:23
Когда-то пришлось по рабочим вопросам пересечься. Меня тогда поразила его жесткость в ведении дел. Может, с близкими друзьями и партнерами был совершенно другим человеком, но я его запомнил именно таким. Сперва меня покоробило как-то, но потом подумал: "Именно таким надо быть в бизнесе." Земля пухом...рано ушел.
Лучанка до Max Freeman Показати IP 9 Січня 2012 00:04
Мабуть вперше я дійсно погоджуюсь з Максимом саме тут в комментах на ВН! Хай земля йому буде пухом, ще й на Різдво Христове-це взагалі, горе, яке треба пережити, але як людина, діти, Максиме, ти ж в нас "специфічна дитина,з індивідуальним підходом", як до грошей, так і до всього в житті СХОДІТЬ В ЦЕРКВУ, НЕ РАЗ СТАВТЕ ЗА НЬОГО СВІЧКИ,МОЛІТЬСЯ, МОЛІТЬСЯ І ЩЕ РАЗ МОЛІТЬСЯ... ...
_VSC до Лучанка Показати IP 9 Січня 2012 14:29
Лучанка а кто вам сказал что после смерти человека можно что-нибудь исправить ? чТО ЗАРАБОТАЛ ПРИ ЖИЗНИ - ТО И ПОЙДЕТ ВСЛЕД ЗА НИМ.Было бы очень несправедливо если бы и убийца и убиенный при помощи молитв могли оказаться а одном раю.Кто вообще такую чушь и главное НА КАКОМ ОСНОВАНИИ придумал будто свечки или молитвы помогут покойникам?
Max Freeman до Лучанка Показати IP 9 Січня 2012 21:57
Я - спицифичный ребенок с индивидуальным подходом? Расшифруйте, пожалуйста... :)
ПРОХОЖИЙ до Max Freeman Показати IP 9 Січня 2012 23:58
Перестаньте спорить друг с другом. Не время и не место. Спасибо Алексею за многолетние непрекращающиеся попытки , часто успешные, вытащить - если не город , то хоть часть горожан из провинциального болта ... А фестивали ОБЕРІГ , думаю , были общенациональным прорывом... Земля пухом.
Петро ЧЕЧЕЛЮК Показати IP 9 Січня 2012 11:25
Олексій Левченко з тих українців, який порушив комуністичний постулат про «столичність» і «провінційність», показавши навіть фестивалем «Оберіг», що ці два поняття – не стільки географічне визначення, скільки світоглядне. Йдеться про «світоглядність» тодішніх чиновників. Левченко – це своєрідний бренд нашого міста. Найефективніші бренди виникають тоді, коли їм вдається «спіймати» безпосереднє враження, яке виробляє те чи інше місто, з чим воно саме хоче асоціюватись в бурхливому сучасному житті. Це справжній представник українського «середнього класу», свідомістю якого не можна було маніпулювати в економічних і політичних цілях. В новій Україні Олексій не сприймав постпомаранчевий синтез радянського і монархічного - з царськими повноваженнями президента, клерикалами з ролями ідеологічних відділів колишньої КПРС, з тризубом, вгвинченим в червону п’ятикутну зірку. Нехай земля йому буде пухом! Глибоко сумую. Співчуття родині, близьким і друзям.
Vox populi vox Dei Показати IP 9 Січня 2012 12:43
Знал его еще с 70-х, как одного из лучших гитаристов города. Жаль, рано ушел. Земля пухом.
Реаліст Показати IP 9 Січня 2012 17:59
Неординарна особистість...доводилось спілкуватись, коли володів він ще білбордами...Земля йому пухом... Про покійного або хороше, або нічого... Нормальний мужик був...
Анна Показати IP 9 Січня 2012 23:31
Он был уникальным человеком, который навсегда останется в наших сердцах.
Ярослав Показати IP 10 Січня 2012 08:33
Спiвчуваю родинi та близьким. =((((((((
Сім`я Алєксєєвих Показати IP 10 Січня 2012 12:21
Шоковані. Щиро співчуваємо родині.
Yulya Показати IP 10 Січня 2012 13:22
Дуже жаль((( Хай буде земля йому пухом. Спiвчуваю родинi((((((((
Маріанна Показати IP 10 Січня 2012 21:20
Співчуття рідним та близьким! Надзвичайна людина, вічная йому пам"ять
Сiм'я Гриб Показати IP 19 Січня 2012 20:18
Щиро спiвчуваемо родинi. Сумуемо з Вами. Прекрасною був людиною Олексiй. Вiчна йому пам' ять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus