USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Після 17 місяців локдауну: Саудівська Аравія відкривається для туристів

30 Липня 2021 14:18
Саудівська Аравія у п’ятницю, 30 липня, оголосила про відкриття своїх кордонів для вакцинованих проти COVID-19 туристів.

Про це пише ТСН з посиланням на AFP.

Зазначається, що через пандемію коронавірусу країна залишалася зачиненою для мандрівників впродовж 17 місяців.

«Міністерство туризму оголосило, що Королівство відкриється для іноземних туристів і скасує припинення в’їзду для власників туристичних віз, починаючи з 1 серпня», – повідомило Саудівське агентство друку.

Для в’їзду мандрівникам знадобиться документ, що підтверджуватиме повну вакцинацію препаратами Pfizer, AstraZeneca, Moderna або Johnson & Johnson, а також негативний результат ПЛР-тесту, отриманий впродовж 72 годин.

Від початку масової вакцинації у Саудівській Аравії зробили 26 мільйонів щеплень. Від 1 серпня COVID-вакцинація стане обов’язковою для входу в державні і приватні установи, зокрема в освітні і розважальні заклади, а також для користування громадським транспортом.

В арабській державі зареєстровано понад 523 тисячі заражень коронавірусом, а також 8 213 пов’язаних з інфекцією смертей.

Нагадаємо, що у червні Саудівська Аравія вперше відкрила регулярне пряме авіасполучення з Україною, яке забезпечив провідний лоукостер арабської країни Flynas.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus