USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Після 22 червня адаптивний карантин можуть змінити, – Ляшко

2 Червня 2020 19:51
Після 22 червня Міністерство охорони здоров’я можливо запропонує переглянути карантинні обмеження.

Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає Українська правда.

«Зараз він (карантин – ред.) триватиме до 22 червня, це 100%, після цього будемо дивитися, як пом’якшення з 10 і 15 червня впливатиме на ситуацію.

Якщо вона буде на такому ж рівні – ми знову-таки будемо переглядати карантин, він буде адаптивний, і адаптивність його буде, можливо, не на обласному рівні, а на рівні населеного пункту».

За словами Ляшка, подальші рішення щодо зняття карантинних обмежень залежатимуть від епідемічної ситуації не тільки в Україні, а й в країнах Європейського союзу, які першими увійшли в епідемічний процес.

Нагадаємо, наразі в Україні до 22 червня діє адаптивний карантин.

За добу 1 червня в Україні підтвердили 328 випадків захворювання на коронавірусну хворобу, 9 осіб померли від ускладнень COVID-19, одужали 388 хворих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus