USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Після «зливу» прослушки Труба влаштував вечірку для ДБР

4 Грудня 2019 11:41
Звільнений 3 грудня директор ДБР Роман Труба після появи в Мережі прослушки з нібито його кабінету влаштував вечірку в одному з київських ресторанів, повідомляє Bihus.info.

Закрита вечірка ДБР відбулася в італійському ресторані Vero Vero через 10 днів після «зливу» – 29 листопада.

За даними журналістів, туди прибули Труба, його перша заступниця Ольга Варченко. Також помітили співробітників львівського управління ДБР.

Зібрав усіх Труба, щоб відзначити річницю бюро і його керівництва ним.
Коли учасники вечірки помітили журналістів, то викликали поліцію.

А після того, як Bihus.info звернулося в ДБР за коментарем про святкування, керівництво бюро вирішили вивозити з вечірки потайки.

Для прикриття відходу до входу ресторану пригнали службовий автобус. Також там чергували люди з парасольками, які допомагали відвідувачам виходити менш помітно.

Нагадаємо, в кінці вересня в кабінеті Романа Труби виявили апаратуру для прослуховування. У бюро допустили витік службової інформації, що може зашкодити розслідуванню низки кримінальних справ.

Увечері 19 листопада Telegram-канал Трубу прорвало оприлюднив компрометуючі записи, на яких чути голос нібито директора ДБР Романа Труби. В аудіозаписі мова йде про вказівки від нібито генпрокурора Руслана Рябошапки і глави Офісу президента Андрія Богдана про припинення низки обшуків.

Роман Труба назвав записи фейком і провокацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 4 Грудня 2019 14:59
Труба зажигает или трубит?
активістка Показати IP 4 Грудня 2019 16:14
Віджигав і волинянин Корецький О. корупціонер по динасції..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus