USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Півзахисник збірної Конго та досвідчений українець: «Волинь» підписала двох хавбеків

4 Березня 2021 14:11
«Волинь» внесла в заявку досвідченого українського півзахисника В’ячеслава Шарпара та півзахисника збірної ДР Конго Жордана Нкололо.

Про це інформує Spоrt Arena.

28-річний Жордан Нкололо підписав з хрестоносцями контракт до кінця сезону. Раніше він виступав за французькі «Шатору», «Клермон», «Кан і Лаваль». Потім Жордан грав у румунському «Херманнштадті» та хорватській «Істрі».

Минулий рік Нкололо відіграв у «Ризі», забивши три голи у 21 матчі. 1 січня хавбек отримав статус вільного агента.
На рахунку футболіста шість ігор і два забитих м’ячі за збірну ДР Конго. Востаннє Нкололо виходив на поле у складі національної команди в жовтні 2020 року.

Півзахисник В’ячеслав Шарпар, своєю чергою, вже неодноразово виступав за «Волинь» – це буде його п’яте пришестя в луцьку команду.

В Україні хавбек також грав за «Ворсклу», «Металіст», «Арсенал», «Десну» та інші команди.
Останнім клубом Шарпара була «Рига», яку він покинув у листопаді минулого року. У 2020 році півзахисник провів 15 матчів у чемпіонаті Латвії, відзначившись двома результативними передачами.

«Волинь» йде на сьомому місці в турнірній таблиці Першої ліги, набравши 24 очки після 13 зіграних матчів. Хрестоносці відновлять сезон виїзним матчем проти «Чорноморця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 4 Березня 2021 14:25
Короче з "Волинню" все ясно. Це називається наш ФК Волинь" так підсилюється в лапках. Одним словом, якщо вже немає мотивації і простого бажання грати у футбол та жаги до перемог, то нічого в цьому 2021 році нашим футболістам так як і тренерському штабу ФК "Волинь" не світить. Беріть дорогенькі приклад з ФК "Агробізнес". Вчора ці футболісти з аматорів грали ще у Другій Лізі, на сьогодні цей футбольний клуб вже грає у Першій Лізі та твердо і упевнено рветься до виходу в Прем'єр Лігу. А, 03.03.2021 року ФК "Агробізнес" переміг ФК "Шахтар" з Донецька і вийшов та буде грати у півфінальній стадії розиграшу Кубка України. Хлопці українці з малесенького міста Волочиськ, Хмельницької області де всього на всього проживає 15000 громадян, де немає ніякої елементарної спортивної інфраструктури, футбольного поля, переодягальні для футболістів, приміщення та теплої води, щоб після гри помитися. Ось це все по вашому, як називається??? А називається це дуже просто - жага до перемог навіть без тої мотивації!!!
Волинянин Показати IP 4 Березня 2021 15:37
Місце " Волині " у турнірній таблиці прямо пропорціонально залежить від зацікавленості місцевої влади у розвитку волинського футболу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus