USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Планував вбити однолітків ще зі школи: нові подробиці нападу на університет в Пермі

21 Вересня 2021 09:28
Росіянину, який влаштував стрілянину в Пермському університеті, загрожує довічне ув’язнення.

Про це заявили у Слідчому комітеті Росії, розповіли у ТСН.Ранок 21 вересня.

Напередодні 18-річний Тимур Бекмансуров убив шістьох людей, а ще 24 поранив. Камера спостереження зафіксувала, як він заходить до одного з університетських корпусів, де провчився десять днів. З рушниці він випустив три десятки набоїв, а в одній з аудиторій добив пораненого.

Рятуючись від стрілянини, перелякані студенти стрибали з вікон. Під час перестрілки з поліцією нападника поранили. Зараз він перебуває у критичному стані в реанімації.

Перед нападом у соцмережі стрілок написав, що це не теракт, а він не належить до жодної секти. Мовляв, однолітків планував убити, коли вчився у школі. Саме тоді почав збирати гроші на рушницю.

Нагадаємо, 11 травня 2021 року у столиці республіки Татарстан - у Казані в школі №175 сталася стрілянина, у якій загинуло щонайменше дев'ять учнів та дві вчительки. Стрільцем виявився 19-річний Ільназ Галявієв, який закінчив школу чотири роки тому. Хлопця затримали правоохоронці. На допиті Галявієв заявив, що почувається богом і всіх ненавидить.

Сам стрілець визнав свою провину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 21 Вересня 2021 11:29
Зачем нам в Украине новости из раши

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus