USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

По Києву ворог наніс ракетний удар: зруйнована багатоповерхівка, під завалами є люди

26 Червня 2022 08:58
Під час повітряної тривоги, яку було оголошено близько шостої години ранку в неділю, 26 червня, у Шевченківському районі Києва пролунало кілька вибухів. Над містом видно клуби диму. На місце виїхали медики та рятувальники.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Загалом у столиці пролунало 4 вибухи. Над містом уже видно чорний стовп диму.

Згодом інформацію про «прильоти» в столиці підтвердив міський голова Києва Віталій Кличко.

«Кілька вибухів в Шевченківському районі. Бригади швидкої і рятувальники слідують на місце. Більш детальна інформація – згодом», – написав він.

За інформацією пресслужби ДСНС, внаслідок ворожого обстрілу у Шевченківському районі столиці, за попередніми даними, є постраждалі.

Повідомлення про пожежу в 9-поверховому будинку надійшло рятувальникам 26 червня о 06:29. На місце події негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю, бійці встановили, що внаслідок ворожого обстрілу, сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів. Площа загоряння – 300 кв.м.

«Наразі проводяться заходи по ліквідації пожежі та рятуванню людей. За попередніми даними, є постраждалі. На місці задіяно 19 од. пожежної техніки та 67 чол. особового складу», – йдеться у повідомленні.
«У житловому будинку в Шевченківському районі, куди влучила ракета, тривають пошуково-рятувальні роботи. Під завалами є люди. Частину мешканців евакуювали, двох постраждалих госпіталізували. Рятувальники продовжують працювати, медики на місці», – поінформував мер Києва Віталій Кличко.
З-під завалів будинку вдалося врятувати дівчинку, вона жива.
У Телеграм-каналі «Правда Геращенко» повідомляється, що друге потрапляння «високоточної» ракети Путіна було в дитячий садок на вулиці Половецькій.
Нагадаємо, вранці в суботу, 25 червня, під час оголошеної близько 3.30 повітряної тривоги у Київській області пролунали вибухи, більша частина з яких була наслідком роботи української ППО. А в Сарнах, що на Рівненщині, під час обстрілу ракетами міста влучили в СТО з мийкою та в ще один комплекс, де ремонтували автомобілі. Унаслідок ракетного удару загинули троє людей, ще четверо – у лікарні.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus