USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Ви хочете, щоб нас повільно вбивали?!» – Зеленський жорстко звернувся до Заходу після обстрілу Вінниці

6 Березня 2022 14:40
Ворог завдав ракетних ударів по мирній Вінниці. Внаслідок цього було, зокрема, знищено міський аеропорт.

Про це в терміновому зверненні станом на 14.25 інформував Президент України.

Володимир Зеленський зазначив, що щойно йому доповіли про ракетний удар по Вінниці.

«Вісім ракет проти нашого міста, проти нашої мирної, доброї Вінниці, яка ніколи не загрожувала Росії», – сказав він.

Як повідомив, внаслідок удару повністю зруйновано аеропорт. Наголосив, що ворог продовжує безжально знищувати нашу інфраструктуру, які ми будували роками.

«Ми повторюємо щодня: закрийте небо над Україною, закрийте для всіх російських ракет, для російської бойової авіації, для всіх терористів. Зробіть гуманітарну повітряну зону без ракет, авіабомб. Ми – люди і це ваш гуманітарний обов’язок – захищати. Ви це можете. Якщо ви цього не зробите, якщо хоча би не дасте нам літаків, аби ми могли себе захистити, то можна зробити висновок, що ви також хочете, аби нас дуже повільно вбивали. Це відповідальність і політиків світу, і західних лідерів», – звернув увагу Зеленський.
За кілька хвилин до звернення президента Телеграм-канал Держспецзв'язку інформував, що аеропорт «Вінниця» та військову частину в Гавришівці обстріляли ракетами. Внаслідок вибухів відбулася пожежа. Нині на місці працюють служби ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 6 Березня 2022 15:17
зате дуже-дуже стурбовані
Анонім Показати IP 6 Березня 2022 15:35
НАТО зайняте - воно спасає людство і цивілізацію в черговий раз від інопланетян і метеоритів, не можна турбувати "героїв заходу", коли вони зайняті важливими справами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus