USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Поблизу Луцька капітально відремонтують дорогу

24 Серпня 2019 19:46
У селі Полонка, що неподалік Луцька, заплановано до кінця наступного року здійснити капітальний ремонт однієї із вулиць.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Гіркополонківська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 вересня, а аукціон має розпочатися 17 вересня.

Мова йде про капітальний ремонт вулиці Перемоги. Його очікувана вартість становить 5,921 мільйона гривень.

Капітальний ремонт вулиці включатиме розбирання асфальтобетонних покриттів, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розбирання бортових каменів, улаштування дорожніх корит, підстильного шару, установлення бортових каменів, ямковий ремонт, засипання промоїн, розлив бітуму, улаштування покриттів і дорожніх корит, перевезення ґрунту, улаштування основ і покриття, облаштування тротуарів, велодоріжки, вкладання тактильної плитки, встановлення дорожніх знаків і нанесення дорожньої розмітки.

Усі роботи заплановано завершити до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін збереження дорожнього одягу становитиме 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Серпня 2019 23:18
А якої ж саме вулиці так і не сказали..
Мда.. до Анонім Показати IP 25 Серпня 2019 09:41
Читайте уважно. Назва вулиці вказана, це вулиця Перемоги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus