USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поблизу Луцька продадуть державну ділянку за понад 300 тисяч

18 Січня 2019 18:50
З державної власності у приватну продадуть земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,8 гектара за межами села Прилуцьке.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення від 15 січня.

Громадянам Валентині Сторожук та Валентину Денисюку продадуть земельну ділянку площею 0,8 гектара із земель державної власності (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення).

Ділянка намічена в спільну власність у рівних частках вказаних громадян для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування будівель гноєсховища з реконструкцією під цех будівельних та ізоляційних матеріалів), розташована за межами населених пунктів Прилуцької сільської ради Ківерцівського району.

Ціна ділянки, відповідно до експертної грошової оцінки, становить 341,68 тисячі гривень.Ківерцівській райдержадміністрації доручили укласти в установленому порядку договір купівлі-продажу земельної ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ввв Показати IP 19 Січня 2019 09:11
80соток за 13 штук?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus