USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Поблизу Луцька встановлять додаткові камери автофіксації порушень ПДР

1 Листопада 2023 13:55
На об’їзній дорозі поблизу Луцька, в районі села Жидичин, встановлять камери фіксації порушень правил дорожнього руху.

Під час засідання 1 листопада члени виконавчого комітету Луцької міської ради підтримали рішення про надання функцій замовника робіт щодо встановлення та монтування технічних засобів (приладів контролю) фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Луцької міської територіальної громади.

Таким чином буде додатково встановлено прилади контролю (об’їзна дорога в районі села Жидичин), які зменшать кількість дорожньо-транспортних пригод на аварійно небезпечних ділянках та сприятимуть збільшенню надходження коштів до бюджету територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Kush01 Показати IP 2 Листопада 2023 06:20
На Дубнівській поставте ще будь-ласка 2 шт в районі заправки анп. Там бюджет нормально поповниться. На ділянці від переїзду до кільця то таке враження що кожен вижимає з своєї машини всі сили. В межах правил тільки старі ЗІЛи їдуть бо фізично не можуть швидше. Дорогу навіть на пішохідному переїзді страшно переходити
Геннадій Показати IP 3 Листопада 2023 07:56
Для чого ставити камери на обїздній ?Вона для того , щоб швидко поїхати місто . В місті ставте !!!
Добродій Показати IP 3 Листопада 2023 10:47
А дороги по вулицях Жидичина хтось думає ремонтувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus