USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Поблизу Луцька запрацює камера фотовідеофіксації порушень ПДР

10 Квітня 2024 17:49
15 квітня в селі Жидичин на автомобільному шляху міжнародного значення М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече запрацює камера автоматичної системи фотовідеофіксації порушень ПДР.

«У зв’язку з тим, що на дорозі, яка проходить через с. Жидичин є аварійно-небезпечні ділянка та ділянка з концентрацією дорожньо-транспортних пригод, автоматична фіксація буде розвантаженням та своєрідним важелем для зниження швидкості водіями», – йдеться у повідомленні муніцпальної варти.

Читати ще: Незаконні обмежувачі в луцьких дворах – перешкоди для екстрених служб

Нагадаємо, камеру встановили у січні. Це стало можливим завдяки кропіткій роботі старшого інспектора-диспетчера відділу «Центр безпеки міста Луцьк» департаменту муніципальної варти Луцька, а саме: було підготовлено низку проєктів, листів та спрямовано їх на погодження у відповідні установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus