USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поблизу Нововолинська вантажівка злетіла у кювет

16 Січня 2019 10:06
У селищі Благодатне поблизу Нововолинська через складні погодні умови в кювет злетіла вантажівка.



Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.



15 січня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили 3 виїзди для надання допомоги водіям та пасажирам автотранспортних засобів, які опинилися у скрутних обставинах на автошляхах. Аварійно-рятувальні роботи проведені у Луцькому та Локачинському районах та поблизу міста Нововолинська.

Зокрема 15 січня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селищі Благодатне поблизу Нововолинська через погодні умови вантажний автомобіль злетів у придорожній кювет.

На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська, які за допомогою тросу здійснили буксирування транспортного засобу на безпечну ділянку дороги.

У селі Війниця Локачинського району рятувальники витягли з кювету легковий автомобіль. А поблизу села Великий Омеляник Луцького району допомогли водію карети швидкої медичної допомоги подолати складну ділянку дороги. Бійці ДСНС під’єднали трос та за допомогою важкої інженерної техніки витягнули карету швидкої допомоги під гору і вивезли на безпечну ділянку дороги.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 2 одиниці пожежно-рятувальної та 1 одиницю важкої інженерної техніки (САРМ), задіяні 11 співробітників підрозділів УДСНС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus