USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поблизу Старого ринку в Луцьку заборонили паркуватися на дорозі

8 Листопада 2019 07:00
На вулицях Глушець, Ковельська, Замкова, Галшки Гулевичівни у Луцьку встановили дорожні знаки 3.34. «Зупинку заборонено».

Як повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради, це зробили у зв’язку з постійними транспортними незручностями, ДТП, підвищеною аварійністю, заторами, які утворюються на перетині вулиць Ковельська – Глушець, врахувавши скарги лучан щодо хаотичного паркування в районі ринку «Центральний» та з метою розвантаження дорожнього потоку.

Також муніципали нагадали, що біля ринку працює парковка, де можна залишити авто.
Окрім того, департамент муніципальної варти вручив припис ФОП Пахолку Л. щодо очищення земельної ділянки від старих авто та торгових лотків в межах ділянки, що він орендує на вул. Замковій з метою забезпечення належного функціонування там парковки, як це передбачено договором оренди землі.
Для зручного доїзду на вказану парковку та виїзду з неї, також встановлено знаки 3.34 і на вулиці Замковій.

Окрім того, повідомляють у департаменті, проаналізувавши проблематику паркування, там дійшли висновку, що особам з інвалідністю просто немає де припаркувати авто в районі Центрального ринку.

Роками біля ринку в «кишеньках» для паркування авто ставили з 7.00 до 17.00 ті, хто з них і приторговував горіхами, осипкою, крупами, цукром тощо, уникаючи відповідальності та створюючи незручності для учасників дорожнього руху.

Сьогодні встановили нові дорожні знаки 5.38 «Місце для стоянки» разом з табличками до них 7.17 «Особи з інвалідністю», та 7.4.4 «Час дії» (з 8.00 – 17.00).

Ці знаки поширюватимуться саме на ці спеціально відведені «кишеньки» для паркування транспортних засобів. Таким чином, у вказаних місцях матимуть можливість паркуватись лише особи з інвалідністю – з 8.00 до 17.00 години, що надасть змогу комфортно під'їхати та виїхати з місця для паркування. Окрім того буде нанесено і спеціальну розмітку жовтого кольору з настанням погодніх умов для цього.

Окрім того, відповідно до норм чинного законодавства усі водії з інвалідністю повинні мати на своїх автомобілях розпізнавальні знаки і мати при собі документи, що засвідчують у них наявність інвалідності, щоб уникнути постанови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Дед Показати IP 8 Листопада 2019 07:39
Отлично! Добивайтесь выполнения! Нельзя чтобы десяти было хорошо, а тысячам из-за этого плохо.
Хм Показати IP 8 Листопада 2019 08:07
Ну нарешті Давно пора А то в час пік там не реально проїхати
Роман Показати IP 8 Листопада 2019 08:18
Оце правильно. Молодці.
Водій Показати IP 8 Листопада 2019 08:34
Ви хочете сказати що те що на території ринку то парковка? Ха. Я краще ваш штраф у виконавчій рішу, ніж на ту парковку поїду.
Луцьк Показати IP 8 Листопада 2019 08:43
Перенесіть той страшний Шанхай з центра міста і все стане на свої місця Клоака а не ринок
директор школи Показати IP 8 Листопада 2019 09:18
1. За яким нормативним актом, схемою регулювання дорожнього руху встановили ці знаки? 2. Обгрунтування встановлення знаків, - це збілшити паркувальникам винесення не законних постанов, а участникам руху не зручностей!! старі методи даішників
директор школи Показати IP 8 Листопада 2019 09:47
За схемою Луцька, парковка старого базару знаходиться позаду тролейбусної зупинки! Муніципальній варті потрібно звільниити парковку від залізних контейнерів ( демонтувати) як це зробили на автостанції!
999 Показати IP 8 Листопада 2019 10:20
Хто цих заборонених знаків буде дотримуватись. У нас в Україні ніхто давно вже не виконує законів, а тут якісь нововведенння кожний день.
777 Показати IP 8 Листопада 2019 11:09
Началось. Это только цветочки пока.ждем ягодки.
Лис Показати IP 8 Листопада 2019 11:11
За якими нормами, встановлений знак на криші??)))
1 до Лис Показати IP 11 Листопада 2019 08:39
А він встановлений не на "криші", а на даху.
Справедливий Показати IP 8 Листопада 2019 12:07
Ну чому завжди все робиться через одне місце, якщо встановлюєте знаки то вже робіть це згідно норм, інструкцій, та правил дорожнього руху, а не на кришах, деревах і т.д. 10.2.4 Дорожні знаки повинні встановлюватись з правого боку дороги поза проїзною частиною та узбіччям (допускається установлювати на присипній бермі), на тротуарі, розділювальній смузі, газоні тощо та над дорогою, крім випадків, що спеціально обумовлені цим стандартом. На дорогах з двома і більше смугами для руху в одному напрямку знаки можуть дублюватись. Необхідність дублювання знаків визначають залежно від конкретних дорожніх умов. Дублюючі знаки повинні установлюватись на розділювальній смузі, а у разі її відсутності — над дорогою або на лівому боці дороги, якщо для руху у зустрічному напрямку є не більше ніж дві смуги.10.2.9 Відстань від нижнього краю знака (без урахування попереджувальних знаків 1.31.1 - 1.31.6 і табличок до дорожніх знаків) до поверхні дорожнього покриття (висота установлення) крім випадків, спеціально обумовлених стандартом, повинна становити: - від 1,5 до 2,2 м — у разі установлення збоку від дороги поза населеними пунктами, від 2,0 до 4,0 м — у населених пунктах; - не менш ніж 0,6 м — у разі установлення на острівцях безпеки і на проїзній частині дороги; - від 5,0 до 6,0 м — у разі розміщення над проїзною частиною; у разі розміщення знаків на прогінних конструкціях штучних споруд і за відстані від поверхні дорожнього покриття до низу прогінної конструкції споруди менш ніж 5 м, знаки не повинні виступати за їхній нижній край. Висоту установлення знаків, розміщених збоку від дороги, визначають від поверхні дорожнього покриття на краю проїзної частини. Якщо знаки розміщено один під одним, висоту установлення визначають за нижнім знаком.
Анонім Показати IP 8 Листопада 2019 15:08
З цією КОВБАСОЮ взагалі ХОХМА СЕЗОНУ,
Лучани Показати IP 9 Листопада 2019 21:48
НАРЕШТІ!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus