USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Володимира-Волинського ВАЗ збив трьох пішоходів, п'яний водій втік з місця ДТП

18 Червня 2019 12:27
Поблизу Володимира-Волинського ВАЗ збив трьох пішоходів, водій з місця пригоди втік.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Автопригода трапилася в понеділок, 17 червня, близько четвертої години ранку в селі Микуличі Володимир-Волинського району.

До поліції надійшло повідомлення, що невідомий водій на автомобілі червоного кольору збив трьох пішоходів, які рухалися у попутному напрямку збіччям. Усі пішоходи отримали тілесні ушкодження. Серед постраждалих - 13-літня дитина. Ніхто не госпіталізовувався.

Співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно розшукали та затримали транспортний засіб на якому було скоєння ДТП - автомобіль «ВАЗ 2101». За кермом легковика перебував 22-річний Володимир-Волинського району. За керування транспортом у стані сп’яння на правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження, слідчі відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus