USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Побиття луцького активіста: підозрюваний у суді оскаржує своє затримання

24 Червня 2019 23:43
23 квітня у Луцьку громадського активіста Ігоря Кінаха побили невідомі. Протягом тижня лучанин перебував у реанімації в міській лікарні, а коли прийшов до тями – дав свідчення, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Справа про побиття громадського активіста Ігоря Кінаха зараз на стадії досудового розгляду, адже затримали одного із підозрюваних у його побитті - Сергія Поліщука. Інших осіб не знайшли.

Затриманому інкримінують вимагання та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Проте з таким обвинуваченням підозрюваний не погодився та подав апеляційну скаргу до суду про незаконне затримання.

Адвокат затриманого Олександр Лавренчук каже, що єдиним доказом вини його підзахисного є лише свідчення Ігоря Кінаха.

Натомість потерпілий Ігор Кінах дав покази, які засвідчують, що саме Сергій Поліщук вимагав у нього 10 тисяч доларів США. Та зазначив, що він був присутній разом із іншими зловмисниками, які на нього напали.

Детальніше - у сюжеті:
Громадського діяча Ігоря Кінаха, сім’ї якого спалили два автомобілі, жорстоко побили в районі вулиці Карпенка-Карого. Інцидент стався 23 квітня близько 23:10. Нападників було декілька, били, ймовірно, битою або арматурою. В чоловіка - зламаний череп, вибиті зуби, численні забої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Доктор Шацький 33 см Показати IP 25 Червня 2019 09:27
Якщо так били, можливо було за що ???
Иван Показати IP 25 Червня 2019 11:21
Активист - это не профессия. Активист - это деятельность с целью сбить с кого-то "бабки" за прекращение ненужного "трёпа". Видно получил тот активист то, что заслужил. Пора научиться зарабатывать деньги не лишним трёпом, а нормальными делами.
анонім Показати IP 26 Червня 2019 10:32
Це ж бандит, ще той в 90 роках
Луцьк поліція Показати IP 27 Червня 2019 08:01
Сергій поліщук раніше був засуджений за наркотики, має групу людей які викрадають автомобілі і вимагають гроші!!!!!!!
Олександр Завгородні Показати IP 27 Червня 2019 12:11
Знаю Сергія як нормального чоловіка не наганяйте жуті не знаючи цю людину
Поліція до Олександр Показати IP 27 Червня 2019 13:59
Зайди ми тобі всі справи і весь кримінал покажем і за наркотики і угони, підпали ,вимагання!!!!!!
Олександр Завгородні Показати IP 5 Липня 2019 12:30
Якщо у вас такі є докази весь цей час чому ви їх не застосовували ? чому не карали ? де ваша професійна діяльність ? за що ми платники податків платим вам зарплати ? А я вам скажу більше бо вам це було не цікаво .
Lutsk Показати IP 8 Липня 2019 00:12
Активіст це легалізований рекетір !!! Дуже багато активістів, які пахнуть не добре! Не люблю розрусених активістів і мабуть ім є за що дати в пику!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus