USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Побиття на Північному ринку у Луцьку: чоловік помер в реанімації від удару ліктем та падіння

16 Січня 2023 14:14
В обласному центрі Волині на Північному ринку побили чоловіка, який від отриманих травм помер в реанімації. Луцький міськрайонний суд виніс вирок, яким призначив вбивці покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

З матеріалів справи відомо, що злочин трапився 14 вересня минулого року близько 20.30 на території Північного ринку. П’яний обвинувачений Едуард К. під час словесного конфлікту з чоловіком похилого віку вдарив його ліктем в обличчя. Потерпілий від удару втратив рівновагу та впав, вдарившись потилицею об бруківку.

Згідно висновку судово-медичного експерта потерпілий отримав травми, які призвели до його смерті у реанімаційному відділенні КП «Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади».

Читати ще: Упав замертво перед дружиною: у Луцьку зарізали чоловіка. Фото

Обвинувачений, який раніше мав судимості, під час розгляду справи визнав свою вину, однак фактичні обставини справи заперечував. Він розповів, що того дня ввечері на ринку зустрів померлого, який перебував у компанії незнайомих йому людей та вживав з ними спиртні напої. З його слів, між ними виник конфлікт. Він намагався заспокоїти чоловіків: ставши між ними, штовхнув потерпілого, від чого той, зачепившись за поріг магазину, впав і вдарився об бруківку.

Злочинець ствердив, що до цієї події у потерпілого не було жодних тілесних ушкоджень, наміру ні наносити удари, ні вбивати потерпілого у нього не було. Він заперечив обставини, що викладені в обвинуваченні, оскільки удару ліктем в обличчя потерпілому не наносив. Факту перебування в стані алкогольного сп`яніння не заперечував, але підкреслив, що випив лише склянку міцного пива.

Незважаючи на те, що обвинувачений заперечував обставини, докази підтвердили його вину. Серед них – відеозапис та покази свідків. Зокрема на відеозаписі помітно, що потерпілий та обвинувачений прийшли на ринок разом, учасниками конфлікту були лише вони, а потерпілий дійсно впав від удару, хоча обвинувачений це заперечував. Також відеозапис підтвердив, що обвинувачений був у стані сильного сп’яніння.

Врахувавши всі обставини справи, суд визнав Едуарда К. винним у злочині за ч.1 ст.119 КК України (вбивство через необережність) та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, приєднавши рік невідбутого покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Макс Показати IP 16 Січня 2023 14:35
Веселий базарчик , трупи щомісяця нові
rrrr Показати IP 16 Січня 2023 17:32
Веселе в нас "кривосуддя"!!!!!,Сьогодні читав про одного штемпа,який пограбував чоловіка та відлупцював його ,бо синій був ,то дали 8!!!! років тюрми а тут людину вбив -получай пятьорік! Ось вам правда(((
Саша Показати IP 16 Січня 2023 23:10
Так,тщосімяця нові трупи, а фотки не міняють. Трупи нові, а фотка одна на всіх.
Джек Показати IP 17 Січня 2023 14:30
За вбивство 4 роки)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus