USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Побитий валютник мав при собі понад півмільйона гривень

22 Червня 2011 16:50
Валютник, якого побили вранці 16 червня у Луцьку, мав при собі півмільйона гривень, 50 тисяч євро та 26 тисяч доларів.
Таку інформацію наводить сайт газети «Вісник + К» із посиланням на правоохоронців.
При цьому автор публікації зазначає, що дані щодо суми, яку відібрали у валютника, у різних джерелах різняться.
У повідомленні йдеться, що постраждалий займався обміном валют на «Варшавському» ринку.
Разом з ним від нападників дісталося і його рідному братові, який був поряд.
Зловмисники накинули їм мішки на голови і жорстоко відлупцювали. Пізніше постраждалих знайшли люди і викликали «швидку». Одного з них госпіталізували у важкому стані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
підприємець Показати IP 22 Червня 2011 17:51
Браво! Навіть міцний підприємець може позаздрити мільйонерам-неробам, які навіть не мають трудової книжки. А де податки? Що з того має держава, що кабани по 130 кг стоять під унівемагом і на базарах і мнуть через кишеню шортів свої бейцала? Де заборона такої діяльності? А ларьки, де бідна продавщиня сидить добу і не може залишити точку навіть на хвилину, щоб сходити в туалет, гноблять податками і руйнують. Чим можна пояснити таку конячу логіку?
Невіглас Показати IP 22 Червня 2011 18:02
Коли ви приземлилися мадам?Колись,десь було по-іншому?
Лучанин Показати IP 22 Червня 2011 21:11
А що то за професія ВАЛЮТНИК???? Хаьарників які їх покривають до відповідальності. ЦУМ це їхня клоака(ВАЛЮТНИКІВ)
Ірина Показати IP 23 Червня 2011 00:12
а мені його шкода. Кожен заробляє як може. Хоча на рахунок податків повністю згідна, але чекати чогось кращого думаю нам не варто. Все-одно буде так як скажуть наші депутати. вони тільки роблять вигляд що слухають народ і не зважають на те, що у всіх є сім'ї і діти, яких треба годувати.
Андрій Показати IP 23 Червня 2011 01:12
До підприємця! Шановний(на) підприємець! Хочу сказати, що не потрібно рахувати чужі гроші і робити передчасні висновки! Звідки Ви знаєте що були за гроші у валютника, і на що вони були призначені. А якби Ви наприклад, хотіли придбати квартиру і йшли з купою грошей (можливо зібраних по всіх родичах)розраховуватись з продавцем, і з Вами,не дай Бог, подібне лихо... А потім хтось скаже, а звідки ж в нього(неї) така сума... А що стосується продавщині, що не може залишити точку - то це гріш-ціна підприємцеві, який не здатен забезпечити умов своїм працівникам, а думає тільки за свою, вибачте, дупу. І взагалі, на ринку 90% продавців працює без трудової книжки та і на підприємствах, фірмах, якщо людина і офіційно оформлена, то знову ж таки у 90% на мінімальній зарплаті, щоб менше було податків...Так що це проблема не валютника чи будь-якої іншої людини - це проблема наших безголових можновладців, що не можуть (не хочуть)створити нормальні умови для роботодавців, та обкладають їх різними непотрібними поборами. А роботодавець, в свою чергу, компенсовує свої збитки приховуючи податки та за рахунок своїх офіційно не оформлених працівників. Ми, українці, повинні навчитися перш за все, поважати один одного. А то побили людину, забрали якусь суму грошей і у всіх перше що спадає на думку: "Що за сума? Звідки взяв? Чи сплатив податки?". Люди Ви що всі такі голодні до грошей? Що слово "гроші" затьмарює розум? Вже одних голодних у ВР ми бачимо кожен день по телевізору. Залишаймося хоча б ми людьми !
опєратіфнік Показати IP 23 Червня 2011 08:27
Брателла наводчік. Для галочки і йому пару раз зарядили. Прємії за розкритіє не нада - работаю на гражданскіх засадах!
луцький Показати IP 23 Червня 2011 10:58
не варто міняти гроші у мінял, подивіться, як вони бідують - хати та машини кращі одна одної, проте знаю одного колишнього вчителя фізики, який був валютчиком, його кинули, а він покінчив життя самогубством...
Nikandr до луцький Показати IP 23 Червня 2011 22:52
а банкіри ще крутіше живуть - наприклад власник ПривєтБанку ващє вже не знає де тоє бабло дівати...
Лучанин Показати IP 23 Червня 2011 17:00
Васильович був хороша людина. Земля йому пухом.
Підприємець Показати IP 23 Червня 2011 19:25
Андрію. Ти, злодюга, нероба, ще виправдовуєшся? Тобі давно пора годувати воші в Меневицькій колонії. Ще байки тут розповідаєш, як треба поважати один одного. Люди взимку на будівництві житла заробляють 1,5 тисячі гривень в місяць, а ти, сволоч, стоїш, оглядаєшся і рахуєш долари! Гидота!
петро Показати IP 23 Червня 2011 21:22
да васильович був добра пюдина и ганс тоже
лучанин Показати IP 23 Червня 2011 21:57
яка ж все таки українці нація якщо в мене здохла корова то і вам сусіде бажаю,ніхто про людину не думає а може в йог маленькі діти. поки ми будем такі бездушні то нас будуть дубасити а ми від цього радіти.Куди нам з таким менталітетом в європу
Nikandr Показати IP 23 Червня 2011 23:03
Валютники потрбні! - вони економлять час. Щоб поміняти гроші не треба стояти в банківських чергах, а потім слухати рекламу про "наші карточки" і т.п. - не шкодять екології. Поміняв гроші і все... А в банку видають метрову квитанцію. А метрова квитанція це - папір (вирубані ліси), фарба (хімія) і процес друку (електроенергія)
Андрій Показати IP 24 Червня 2011 21:18
Звернення до підприємця! Шановний(на)! Хочу зазначити, що я не є неробою, а важко працюю. І я не стою, не оглядаюсь, і не рахую долари. Я не є валютником, а працюю в зовсім іншій сфері, отримую зарплату 2500-3000 грн./міс. і інколи, коли є можливість купую по пару доларів у валютників (мені так зручніше). Просто я не заздрю іншим, а живу на свої, і совість в мене чиста, і спиться мені спокійно.
.... Показати IP 28 Червня 2011 10:26
до підприємця. по-перше будівельники по 1500 не отримують, а значьно більше. по-друге, їх ніхто не заставляв бути саме будівельником (тут є 2 варіанта, нема мозгів - вот і більше нікуди не взяли на роботу де треба думати головою, то хай працює фізично, або просто людині це подобається і він є професіоналом своєї справи) по-третє, що з того що валютники стоять і доллари рахують?? тобі заздрісно?? люди в свій час сообразили як можна заробити, ось і займаються цим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus