USD 39.76 40.10
  • USD 39.76 40.10
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Подарунок на Миколая: сім’ї загиблого поліцейського з Луцька вручили ключі від службової квартири

6 Грудня 2023 13:57
«Тато тепер на небі», – так шестирічний Марк розповідає про свого батька, поліцейського Романа Гіренка, який загинув у бою з окупантами 23 серпня цього року. П’ятирічна сестричка Марка Аня твердо знає, що буде поліцейською – як тато і мама.

Про це повідомляють у ГУНП Волині.

Капітан поліції Аліса Гіренко лише усміхається та мило пригортає діток до себе, передивляючись теплі сімейні світлини. На них родина – щаслива і радісна.

«Ось це з мого дня народження», – показує Аня.

«А це вже тато пішов на війну», – тримає фотографію Марк.
Після повномасштабного вторгнення Роман Гіренко приєднався до штурмової бригади Нацполіції «Лють». Загинув як Герой – на полі бою. Усі колеги згадують його як позитивного, енергійного та відповідального чоловіка.
Напередодні свята Миколая співробітники Головного управління Нацполіції у Волинській області влаштували для сім’ї Гіренків справжній сюрприз, запросивши в Луцьке районне управління поліції.
Читати ще:У Луцьку двом поліцейським надали службові квартири

На «маминій роботі» Марк і Аня вже бували. Але на такій екскурсії, яку влаштували працівники Луцького РУП 5 грудня, напередодні Миколая, – вперше.
Найбільше їм припала до душі дитяча кімната. Також вони побачили, як поліцейські спілкуються з відвідувачами та як працює чергова частина Луцького управління поліції. Правоохоронці підготували діткам Романа подарунки, іграшки та смаколики.
А потім на них чекав найбільший сюрприз. До дня Миколая начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко вручив Алісі Гіренко та її дітям ключі від службової квартири. Юрій Олександрович запевнив, що колеги завжди підтримуватимуть їхню сім’ю, і звертатись до них вона може з будь-яких питань. Аліса Гіренко, яка вже 13 років працює в поліції, подякувала за турботу та увагу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus