USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подробиці вбивства голови Київобленерго

25 Вересня 2017 18:06
Напередодні ввечері невідомі вбили голову правління компанії "Київобленерго" Івана Полив'яного, а його дружина отримала травми середньої тяжкості, інформує 5 канал.

За даними поліції, учора ввечері в дім Полив'яного у селі Білогородка під Києвом вдерлися грабіжники.

"Всі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не мали наміру вбивати господаря, а вчинили злочин з метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби і незначну кількість грошей", - розповів начальник поліції Київської області Дмитро Ценов.

Як повідомила патрульна поліція, нападників було троє, і вони були вдягнені у чорну камуфляжну форму. Нині поліція опитує сусідів про те, чи бачили вони щось. Утім, спілкуватися з журналістами селяни бажання не мають.

Варто зазначити, що вулиця, на якій розташований будинок Полив'яного – нова, тут розміщені здебільшого новобудови, приватні садиби. Однак на жодному з будинків неподалік місця трагедії – не було встановлено камер спостереження.

Водночас, з'ясувалося, що напередодні неподалік місця вбивства працювали будівельники. Однак вони кажуть, що нічого не чули, бо у сусідньому будинку дуже гучно грала музика.

"Десь о десятій вечора це сталося. Ми нічого не бачили, ми десь шість годин працювали. Ми нічого не чули, у господарів було свято, вони шашликували. Уранці прийшла поліція, питали – що там сталося, а потім прийшов господар, і сказав, що там сталося вбивство" ,- розповів один з будівельників.

Місцеві кажуть, що місце, де трапилася трагедія, - досить спокійне.

Патрульні опитали понад 20 людей з найближчих подвір'їв, утім і досі важливої інформації не змогли отримати.

Більше про те, що відомо станом на зараз – дізнайтеся у включенні:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіндрат Панасович Показати IP 25 Вересня 2017 21:19
і на ютубі відключені коментарі. А тут писати немає сенсу якщо ви розумієте про що я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus