USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Подробиці збройного нападу на волинського фермера

22 Березня 2018 14:05
Рецидивістів, які напали на будинок фермерів сільськогосподарського підприємства «Дружба» родини Здрилюків, ловили вночі селяни й знайшли у сусідньому районі в копицях із сіном.

Нагадаємо, 21 березня, в ГУНП у Волинській області інформували, що шість зловмисників вчинили розбійний напад на будинок фермера у селі Воютин Луцького району. Аби приховати сліди злочину, зловмисники підпалили свій автомобіль.

Поспілкувавшись з очевидцями, журналісти «Волинь. Суспільне» дізналися подробиці інциденту та розповіли, як ловили злочинців.

Родич потерпілих Микола розповідає, що в людей великий стрес, зараз вони у себе вдома та відмовляються спілкуватися з пресою. Зі слів очевидця подій, зловити злочинців правоохоронцям допомогли односельці.

«Після інциденту одразу багато людей роз’їхалися дорогами, щоб знайти злочинців, кому телефонували – всі відгукнулися. Коли вже їх знайшли – то скоординували поліцію», - каже Микола.

Сільський голова Валентин Іщук додав, що затримали злочинців на території сусіднього Горохівського району у селі Скірче, там теж місцеві люди допомагали шукати нападників і виявили їх в тюках соломи, де ті ховалися.

Кум Здрилюків Володимир також повідомив, що це вже не перший напад на будинок фермерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus