USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Показали, як після реконструкції виглядатиме приймальне відділення Володимирського ТМО

10 Вересня 2022 07:00
Розробники презентували скореговану проектно-кошторисну документацію на проведення робіт із реставрації приймального відділення ТМО у Володимирі, що передбачає створення на його базі відділення екстреної медичної допомоги.

На світлинах із візуалізацією можна побачити, як виглядатиме відремонтоване приміщення як зовні, так і всередині, інформує міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Відповідно до розробленого проекту відділення буде рекоструйоване добудованим заїздом для карет невідкладної медичної длопомоги, а також розширене до площі понад 2 тисячі метрів квадратних. На ремонт приміщення уже оголошуються торги і до кінця року планується його завершення. На це, нагадав Пальонка, з місцевого бюджету буде витрачено 26 мільйонів гривень, виділення яких погодили депутати на сесії міської ради.

Нове приймальне відділення матиме діагностичний, операційний та інтервенційний блоки з сучасним ангіографом для лікування інфарктів та інсультів. Тут буде усе необхідне для надання швидкої та якісної допомоги пацієнтам при невідкладних станах по різних напрямах. Відділення також спроектоване таким чином, що у приміщенні буде забезпечений повний доступ для людей з інвалідністю.

«Медицина – це пріоритетна галузь для нашої громади. Тож, не зважаючи на те, що ТМО свого часу не стало опорною лікарнею і, як наслідок, не отримало додаткового державного фінансування, протягом двох останніх років з місцевого бюджету було виділено десятки мільйонів гривень, завдяки яким зроблено сучасний ремонт, придбано нове обладнання та забезпечено усі відділення лікарні киснем.

Реконструкція приймального відділення, а також придбання дороговартісного ангіографа, стануть іще одним кроком у боротьбі за статус кластерної лікарні, який, сподіваюсь, отримає саме Володимирське ТМО», – зазначив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Манергейм Показати IP 10 Вересня 2022 09:11
У Володимері є два стратегічні обєкти куда вбухано міліарди а толку ноль то лікарня і військові частини
Віктор Показати IP 10 Вересня 2022 12:01
ТМО це що?
перехожий до Віктор Показати IP 10 Вересня 2022 12:02
Це УПЦ РТО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus