USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Походеньки-поїзденьки: про Харків невідомий і Хюндай. ФОТО

24 Квітня 2013 12:00
Про подорожі в Україні й за кордоном розповідатимуть «Волинські Новини» щосереди у рубриці «Походеньки-поїзденьки». Про свої пригоди всім можете розказати і ви! Надсилайте нам на скриньку свої фоторозповіді - і ми обов'язково їх опублікуємо.

Про подорож у Харків розповідає користувач Thor:

До Харкова я поїхав у справах. Найперше, що запам'талось ще перед Харковом, так це потяг Хюндай, з вічно глючним wi-fi у вагонах другого класу, не удже зручними сидіннями...І всякою іншою українською лірикою.

Але є й плюси - біо-туалет у Хюндаї працює навіть на станціях, та й з Києва до Харкова доїжджає він швидко.



Перше враження про Харків, коли ступив на перон - дуже чисте місто. Навіть чистіше, ніж Київ.



На Привокзальній площі знаходиться управління Південної Залізниці.



Люди у Харкові специфічні та приємні. І ще помітив у Харкові один мовний момент - зв'язним словом у них слугує вираз «же ж».

От, наприклад: «Же ж типу приїхав же ж я до них, а мені же ж гроші дають, і селять же ж, і їсти й пити же ж дають».

У вільну хвилинку мені поталанило побродити містом. Окрім відомої площі, що є найбільшою у Європі, цікавіше було подивитися на Харків, який на листівках і в туристичних путівниках не показують.






А ще по місту багато прикольних і дивних графіті:









І дивних пам'ятників.




А цей пам'ятник у народі називають просто Аня :)



Далі - Харків ранній та вечірній, гарний та не дуже.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
D Показати IP 24 Квітня 2013 12:59
шонібудь
Forever Autumn до D Показати IP 24 Квітня 2013 13:59
хай буде шонібудь
анонімус до D Показати IP 24 Квітня 2013 14:21
зате можна тепер гордо показувати і казати "от! я зробив шонібудь!" харків - студентське місто. а дивишся на фото - складається враження, що це кндр.
Forever Autumn до анонімус Показати IP 24 Квітня 2013 14:37
Не довелось мені побувати там. Кажуть, місто ще й музичне дуже. І рівне - в плані вулиць :)))))) А взагалі, кожен з подорожей, напевне, виносить щось своє. Я, переконана, якби поїхала до Харкова, то побачила би там щось своє - відмінне від інфи у статті. Та це ж кльово! :)
Thor до анонімус Показати IP 24 Квітня 2013 15:16
Я показал тот Харьков который увидел, а не тот о котором говорят. Цель была показать город своими глазами.
ded Показати IP 24 Квітня 2013 13:54
а графіті прикольні!!!!!
Forever Autumn до ded Показати IP 24 Квітня 2013 14:00
та й у нас вони ніби є, але більшість - заникана десь по місту.. та так, що й не дуже знайдеш :))
Mangol Показати IP 24 Квітня 2013 14:33
А мені подобається )
wert Показати IP 24 Квітня 2013 14:35
Харків чисто прибране місто?!?!?! Там спальні райони тонуть в смітті!!! Там живуть такі регулі, що викидають пакети зі сміттям прямо під свої вікна і їм пох...! аФтор - ти неправий і стаття твоя не обєктивна!
Forever Autumn до wert Показати IP 24 Квітня 2013 14:38
А тут ніхто й не претендує на об*ктивність. о є власна думка людини, яка була у Харкові. А,може, просто у спальні райони не заходив, хтозна. А що - дійсно таке закакане місто? ((
Thor до wert Показати IP 24 Квітня 2013 15:15
я рассказал про то, что сам увидел, если вы видели другой Харьков, напишите об этом. В следующий раз постараюсь попасть в те места, где не был в этот.
Misteria до Thor Показати IP 24 Квітня 2013 15:54
Кожен бачить те, що хоче бачити! Якщо автор помітив позитивні сторони міста Харків - це свідчить про те, що з таки настроєм він подорожував та ділився власними враженнями. А якщо "панове" бачать тільки кепські сторони - ну... Не вистачає чогось мабуть в житті=)
ооо до wert Показати IP 24 Квітня 2013 15:30
а в нас не викидають?
wert Показати IP 24 Квітня 2013 16:00
Да, придивіться уважніже. Побувайте на Салтовці (район Харькова). А то зробили висновок по обкладинці. Я зараз в Харькові не буваю (і про це не шкодую а то руки так і чешуться дати їхньому Хернесу в лоб) тому написати про це не зможу. Тай не моя це робота.
патріот Показати IP 25 Квітня 2013 10:13
Харків найживіше місто в Україні! в нас кипить життя. Кернес зробив для Харкова стільки добра, скільки не робили усі президенти в цілому. Ласкаво прошу завітати вас до Центрального парку, він крутіший за пів Європи!) набережна також дуже охайна, зоопарк площа Свободи ви не бачите прогресу, навіть Київ зараз особисто на мою думку в біль поганому стані ніж Харків... А що вже казати про відбудовані театри , філармонію, кинотеатри і усі розважальні заклади... І тому на виборах я з радістю буду голосувати за Генадія Кернеса!:)
Ольга Показати IP 4 Лютого 2014 10:28
Я не буду голосовать за Кернеса,но с последним автором согласна - мой город не хуже других,а видеть только разрушенные,ожидающие реставрации дома-не совсем объективно и не надо для этого ехать было так далеко.И кто это там с вами "ЖЕ Ж кал",интересно было бы послушать,вы уверены,что это харьковчане?Да,в моем городе много интереснейших красивых мест,жаль,что вы туда не добрались. Недостатков конечно хватает..А у вас в городе их нет?
Андрей Показати IP 5 Лютого 2014 11:38
Спасибо Вам за фотосессию, такого разного города - Харькова! Он как и люди - разный и противоречивый, даже в архитектуре, в ухоженности... Он такой какой есть, но стал и станет лучше - это точно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus