USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Поклав у рот підпалену петарду: у Польщі під час протесту загинув чоловік

18 Вересня 2021 20:56
У Польщі активно триває протест медиків біля канцелярії прем’єр-міністра. 18 вересня пролунав гучний вибух, під час якого померла людина.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Onet.pl.

Загинув 70-річний чоловік, який був незадоволений протестом. Ба більше, демонстрацію він називав політичною.

Пенсіонер, який був колишнім військовим, поклав собі в рота запалену петарду під час пресконференції медиків. Чоловіка з покаліченим обличчям доправили до лікарні. Там він і помер від отриманих травм.

Про те, що чоловік кинув собі до рота саме петарду писали польські ЗМІ. Зазначалось, що правоохоронці ще нібито знайшли прощальний лист. Там він і написав, що протестував саме проти мітингу медиків. Усе через його політичність.

У Польщі активно готуються до четвертої хвилі коронавірусу. Міністерство охорони здоров’я республіки вже розробило план нових економічних та соціальних обмежень.

Правоохоронці ще розслідують інцидент. Проте у поліції повідомили, що розірвалась петарда або інший вибуховий предмет. Хоч були версії, що це був постріл із пістолета.

Нагадаємо, на акції протесту в усій Польщі медики вийшли 11 вересня 2021 року. Лікарі мають 8 головних вимог, основна з яких – підвищення заробітної плати.

Уже тиждень біля канцелярії прем’єра розташоване «біле містечко». Саме там протестувальники встановили намети та стенди.

Міністр охорони здоров’я Адам Нідзельський сказав, що він відкритий для обговорення вимог із протестувальниками. Проте держава не може дозволити собі задовольнити всі вимоги медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus