USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поліція Дубая отримала перший літаючий мотоцикл. Відео

12 Листопада 2018 11:29
Бренд «Hoversurf» передав поліції Дубая перший серійний зразок Ховербайк S3. Тепер місцевих правоохоронців вчать керувати новітньою розробкою.

В експлуатацію апарати з функцією вертикального зльоту і посадки введуть уже в 2020 році. Їх планують використовувати в загонах швидкого реагування для патрулювання важкодоступних районів міста.

Замість коліс у літаючого «мотоцикла» вбудований привід, що створює ефект повітряної подушки. Версія Scorpion-3 нагадує гігантський квадрокоптер, яким можна керувати як в ручному, так і в автоматичному режимі.

За повідомленням виробників, Scorpion-3 працює на спеціально створеному програмному забезпеченні, яке контролює висоту і швидкість руху транспортного засобу і тим самим забезпечує безпечну їзду.

Створюючи конструкцію апарату, інженери надихалися формами важких спортивних мотоциклів. Scorpion-3 - це вже другий.

Потужність електроприводу дозволяє підняти Ховербайк в повітря з вагою до 120 кг і розвинути швидкість приблизно до 50 км / год, однак в режимі «екстрим» апарат здатний видати всі 100 км / ч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 12 Листопада 2018 12:36
Може українським політикам з*їздити в Дубаї не на відпочинок, а набратись досвіду, як бюджетні кошти витрачати на розвиток країни і добробут громадян!!!!
Анонім Показати IP 12 Листопада 2018 12:40
пропеллєри я б закрив. А то в разі падіння копа-треба буде збирати пазл
Марта Показати IP 18 Листопада 2018 14:26
2018 рік. Дубаї-: ПОЛІЦІЯ ДУБАЯ ОТРИМАЛА ПЕРШИЙ ЛІТАЮЧИЙ МОТОЦИКЛ. Україна: ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ ОТРИМАЛА ПЕРШИЙ ВЕЛОСИПЕД

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus