USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поліція з’ясовує обставини ДТП на мосту в Ковелі, в якій постраждали двоє людей

24 Січня 2022 10:11
Автопригода трапилася вранці 23 січня на вулиці Луцькій в Ковелі.

Про це інформує пресслужба поліція Волині.

23-річний ковельчанин, керуючи автомобілем Audi A6, ймовірно, не впорався з керуванням та врізався у бетонну часину мосту.

Внаслідок автопригоди водій та 24-річний пасажир транспортного засобу отримали тілесні ушкодження, не госпіталізувались.

Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, в одного постраждалого забій поперекового відділу хребта, а в іншого – забійна рана лобної ділянки голови. Обох доправили швидкою у Ковельське МТМО.

Нині встановлюється, чи перебував водій, на момент ДТП, у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом автопригоди слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євробидло Показати IP 24 Січня 2022 10:58
Червоні номера, все ясно.
1234 Показати IP 24 Січня 2022 14:28
«Сарненський міст» найбільш аварійне місце в Ковелі. Аварії там трапляються дуже часто, протягом тижня це вже друга (20-01 зіткнулись дві фури). Дивно лише що можновладці ніяк не можуть додуматись освітити саме цю аварійно-небезпечну ділянку. Осінню минулого року проводили освітлення вул. Луцької, і дотягли до мосту лише зі сторони міста, а поставити один чи два освітлювальни фонаря зі сторони Луцька , де постійні аварії, розуму не вистачило.
Мітя Показати IP 24 Січня 2022 14:34
полішмани-бидлоавтобізнесмени

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus