USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Політика закінчилася в день виборів», – Ігор Палиця до голів ОТГ

3 Листопада 2017 18:10
Населеним пунктам, які ще не утворили ОТГ, потрібно поспішати, адже в іншому випадку вони ризикують дочекатися моменту, коли їх об’єднають силоміць.

Про це йшлося під час програми «Актуальне інтерв’ю» ТРК «Аверс» за участю голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Він, зокрема, зауважив, що об’єднані територіальні громади Волині мають неабиякий, поки нереалізований, потенціал, який забезпечують не тільки багаті надра, а й близькість розташування до кордону з ЄС.

«У нас дуже багата область, і якщо нам ніхто не заважатиме своїми імперськими київськими амбіціями, ми все в цій області зробимо, починаючи від громади, закінчуючи обласною радою», – акцентував голова облради.

Щодо нещодавніх виборів у ОТГ Ігор Палиця наголосив, що, передусім, для новообраних голів найголовнішими мають бути люди, які за них голосували.

«Вони (голови ОТГ, – ВН) повинні зробити все можливе, аби дивитися людям чесно в очі. Політика закінчилася в день виборів і після того, як були підраховані голоси. Ніякої різниця для голів ОТГ і для жителів, які їх обрали, немає в тому, чи це представник БПП, чи УКРОПу, чи БЮТу, чи ще якоїсь партії, чи самовисуванець. Вони всі повинні працювати на громаду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus