USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Полковник поліції з Волині допоміг луцьким волонтерам, які везли в зону ООС позашляховик

28 Листопада 2020 15:43
Волонтери із центру «Серце патріота» повезли позашляховик Nissan Patrol українським захисникам у зону ООС. Натомість, із зони воєнних дій вони привезуть на Волинь автомобіль медиків із селища Піски, який вийшов із ладу.

Як повідомив засновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький, у зону ООС вирушив екіпаж у складі двох осіб. Утім, оскільки ніч застала втомлених волонтерів неподалік від Маріуполя, дорогою до пункту призначення земляків зустрів полковник поліції, лучанин Віталій Бортнюк, який нині займає посаду заступника керівника поліції у Маріуполі.

«Ми повезли позашляховик для добровольців на Широкине. Автомобіль марки Nissan Patrol купили та відремонтували коштами та зусиллями рівненських волонтерів та ВЦ «Серце Патріота». Сьогодні, 28 листопада, направляємось в сторону селища Піски Ясинуватського району. Звідти нам потрібно забрати медичного буса, якого повеземо лаветою на ремонт. Окрім цього нам потрібно дістатися до медиків у Верхньоторецькому, де декілька днів тому від кулі снайпера загинув український військовий. І тоді вже будемо їхати додому», – каже Сергій Балицький.
Він розповів, що у дорозі на схід волонтерів застала ніч, тому на допомогу їм прийшов лучанин, заступник керівника поліції Маріуполя Віталій Бортнюк, який тепло прийняв гостей із Волині, допоміг прилаштуватися на ночівлю, а також забезпечив охорону транспортним засобам волонтерів.
«Разом із Сергієм Балицьким ми разом зростали із дитинства. Гралися та мешкали у одному дворі, тому, коли він до мене зателефонував, і сказав, що разом з іншим волонтером їдуть до Маріуполя, я дуже зрадів. Приємно зустрічати земляків із рідної Волині тут, на сході», – зазначив полковник поліції.

Натомість, Сергій Балицький розповів, що, окрім доставки вантажу до місця призначення, волонтери заїхали вшанувати пам’ять полеглих захисників із Волині до Волновахи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віра Показати IP 28 Листопада 2020 16:34
Дай вам усім, Боже, здоров'я, дорогі патріоти!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus