USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Несподіваний тандем: Положинський і Бажана записали потужну дуетну пісню «Сука-війна»

8 Травня 2024 00:29
Авторка хітів багатьох українських зірок, співачка Бажана (Ольга Животкова) презентувала новий дует разом з Олександром Положинським на пісню «Сука війна».

Про це пише Viva.

«Для мене це дуже знакова пісня, я написала її в перші тижні війни, перебуваючи у Києві під постійними обстрілами. Це особиста історія кохання, яку, попри жах, наляканість та горе війни я проживала з приходом російських військ в мою країну», — розповіла Бажана.

Під час знімань кліпу артистка зрозуміла, що для релізу чогось бракувало — у пісні не вистачало чоловіка.

«Я запропонувала начитати частину в цій пісні своєму давньому другу Олександру Положинському, бо зрозуміла, що саме ця пісня про кохання та війну повинна звучати не тільки жіночим голосом. Нікого кращого за Сашка на цю роль нема. Це справжній чоловік, воїн, талановитий артист», — ділиться Бажана.

Читати ще: «Як ти там?» Положинський випустив нову душевну пісню під враженнями з передової

Відео підкреслює сильний зміст пісні: оголена виконавиця як алегорія оголеної душі та чоловік, у якого потрапляють кулі, але ні його, ні їхнє кохання неможливо вбити. Образи пісні у виконнні Бажани та Олександра Положинського втілив у картинку талановитий режисер Віктор Скуратовський.
«Сука війна» — не перший дует, в якому Бажана виступає не тільки авторкою пісні, а й співвиконавицею. Взимку напередодні нового року вона презентувала пісню «Різдвяна» та відео на неї, записані разом з Олею та Машею Поляковими.

Читати ще: І гордий стяг над головою: Положинський презентував воєнну пісню

«Я хочу, щоб мої пісні звучали різними голосами, тому створила програму «Моє». «Моє» — це серія пісень, які я хочу, щоб співали ті виконавці, які найкраще передадуть звучання пісні. Часто створюючи пісню, я вже знаю, чиїм голосом вона зазвучить найкраще, яка енергія потрібна, щоб музика і слова перетворились на хіт. Цього року я запланувала реалізувати безліч цікавих дуетів. Напевно, я доросла до того, що можу собі дозволити заспівати з тим, з ким мріяла вийти разом на сцену, чи з тим, чию творчість вподобала зовсім недавно», — розповідає Бажана.
Реліз альбому дуетів відбудеться в серпні 2024 року.

Читати ще: «Спалахи»: Олександр Положинський презентував нову пісню із глибоким змістом

«Поки я не позиціоную себе як співачка, хоча завжди мріяла про велику сцену. Але моя основна діяльність в іншому: я створюю не просто пісні, а історії про кохання, щастя, життя з усіма його складнощами і проживаю ці історії разом з артистами, які їх виконують. Під час війни мої пісні — ніби літопис того часу, який ми проживаємо всі разом», — акцентує Бажана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus