USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Положинський закликає лучан підтримати Павліченків. ВІДЕО

14 Лютого 2013 10:59
Акція на захист Павліченків розпочнеться в суботу, 16-го лютого о 15:00 в Луцьку. Збір – біля історичного факультету СНУ імені Лесі Українки. Зокрема на марш підтримки лучан запрошує лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський.

Про це інформують організатори.

Марш відбувається в рамках загальноукраїнської кампанії «Свободу чесним». Її започаткували фанати «Динамо Київ» на захист сім"ї Павличенків, яких, на думку небайдужих, «засудили несправедливо та в досить цинічний спосіб»

Так, Луцьк, як і інші міста проведуть марш, аби все більше громадян взнало про цю проблему та долучилося до кампанії. «На сьогоднішній день завдання номер один зібрати максимальну кількість підписів під петицією до Адміністрації президента США, що зобов’яже його відреагувати на міжнародному рівні до уряду України в цій справі. Сподіваємось, що до маршу долучаться різні люди, починаючи від фанатів, громадських активістів до простих робітників. Головне що акція відбувається без політичних гасел та прапорів», - повідомляють організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ґрыцько Показати IP 14 Лютого 2013 12:29
Положинський закликає лучан підтримати Павліченків - нехай сам п_уе...:)
конь в пальто до Ґрыцько Показати IP 14 Лютого 2013 14:13
Гріцько хочеться тобі побажати хочаб один день прожити в правовій державі. І ти більше такої х__ні не писав би.
зaгрeб Показати IP 14 Лютого 2013 14:47
Грицько тяжело бить долбо...ом?Ето вопрос.
Правдоруб Показати IP 14 Лютого 2013 15:31
Даремно Сашко старається. В Луцьку свідомих людей практично немає, є лише егоїстична біомасса, яка стурбована власними проблемами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus