USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Польща починає продавати марихуану в аптеках

17 Січня 2019 23:41
Закон про легалізацію продажу для вживання марихуани в медичних цілях набув чинності в Польщі в 2017 році, але тільки 17 січня 2019 року перша партія надійшла на аптечні склади, повідомляє ТАСС.

Польські закони дозволяють виробляти препарати з конопель в аптеках на підставі рецепту лікаря з матеріалу, що поставляють з-за кордону.

17 січня єдина компанія, яка отримала ліцензію на постачання в Польщу марихуани, канадська Spectrum Cannabis, інформувала про те, що перша партія продукту в 7 кг надійшла на аптечні склади країни.

Таким чином, з 17 січня громадяни Польщі можуть за рецептом замовити необхідний для лікування препарат.

Один грам сухого продукту коштує в польських аптеках близько 65 злотих — приблизно $17. За попередніми оцінками, у Польщі вживання марихуани в медичних цілях потребують близько 300 тисяч пацієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus