USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Польська поліція оприлюднила фото вандала, який розмалював свастикою консульство України

6 Жовтня 2017 17:45
Поліція Підкарпатського воєводства Польщі опублікувала фото особи, яка здійснила акт вандалізму, розмалювавши червоною фарбою почесне консульство України в Ряшеві.

Оприлюднене фото має допомогти польським правоохоронцям затримати вандала, інформує ТСН з посиланням на поліцію Підкарпатського воєводства.

“Ми оприлюднюємо фото зловмисника. Осіб, хто бачив чи впізнають на фото чоловіка, просимо сконтактуватися з відділом по боротьбі з футбольним хуліганством міської комендатури поліції в Ряшеві”, - йдеться у повідомленні.



Зазначається, що місцева поліція під наглядом районної прокуратури міста з'ясовує обставини справи щодо відкритих закликів до ненависті на національному грунті.

Нагадаємо, у місті Ряшів (Жешув), що на півдні Польщі, вандали нанесли написи червоною фарбою на будівлю почесного консульства України. Зокрема, на будинку консульства польською мовою написали: "Україна - ОУН-УПА", "Waffen SS Galitzien", біля герба України намалювали шибеницю і напис Raus (з німецької "геть" – Ред.), свастику і напис російською "нет".



Пізніше посольство України в Польщі направило дипломатичну ноту польському МЗС через написи на будівлі українського консульства в Ряшеві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 6 Жовтня 2017 22:50
з відділом по боротьбі з футбольним хуліганством?!!??! ВАТАФАК?!!??!
Кіндрат Панасович Показати IP 6 Жовтня 2017 22:51
і взагалі яким же треба бути тупим щоб не замаскуватися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus